Veikkausliigan lähetykset 2017

Veikkausliiga lahetykset 2017

Mistä voi katsoa Veikkausliigan matsit kaudella 2017?
 

Huhtikuun ensimmäisellä viikolla käynnistyvä Veikkausliiga näkyy huonosti varsinaisilla TV-kanavilla. Tällä hetkellä ei ole tiedossa tullaanko Veikkausliigaan esittämään ollenkaan televisiossa. Vielä viime kaudella yksi Veikkausliiga-kierroksen ottelu esitettiin Nelosella ja Jimillä. Myös YLE TV2 näytti kuusi futiksen pääsarjan matsia.
 

Onneksi tilanne ei kuitenkaan ole niin surkea kuin television ohjelmakartan perusteella saattaisi kuvitella, sillä Veikkausliigan ottelut on katsottavissa striimeinä. Sanoman maksulliset suoratoistopavelut IS Extra ja Ruutu+ näyttävät kauden kaikki 198 peliä suorana, mikä ei olisi ollut millään mahdollista TV:n puolella. Hyvää on myös, että kaikki matsit löytävät myöhemmin arkistosta tallenteina. IS Extra on edullisin valinta, jos kiinnostunut nimenomaan Veikkausliigan otteluista. IS:n kuukausitilaus maksaa 9,90 euroa, kun lätkäkanava Ruutu+ on kympin kalliimpi. 

 

Veikkausliigallaa ei näytä tälle kaudelle olevan varsinaista pääpelipäivää, jolloin pelattaisiin säännöllisesti kokonainen kierros, vaan matseja on ripoteltu usealle päivälle. Arkisin ottelut alkavat pääsääntöisesti kello 18:30, lauantain kierros käynnistyy kello 17:00 ja sunnuntaisin pelataan kello 15:00 alkaen. Veikkausliigan päätöskierros pelataan lauantaina 28.10.2017.

 

Katso Veikkausliigan otteluohjelma tästä