Käyttöehdot

Seuraavat käyttöehdot kuvaavat kuinka käyttäjät voivat laillisesti käyttää sivustoa Tvmatsit.com. Saatavilla on myös lisätietoa siitä, mitä teemme sivulla: Tietoa meistä”. 

Tvmatsit.com on reaaliaikainen suomalaisten TV-ohjelmien alusta, jonka omistaa Raketech Group plc. Me olemme verkossa toimivan median yrityspalvelu ja tähtäämme fanien ohjaamiseen parhaan saatavilla olevan palvelun ääreen. Ansaitsemme mainostamalla ja affiliate markkinoinnilla johtamalla käyttäjän huolellisesti valittujen ja arvostettujen liikekumppaneiden sivuille.  

Ole hyvä ja lue seuraava informaatio huolellisesti. Käyttämällä sivustoamme, vahvistat hyväksyväsi nämä käyttöehdot. Mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja, pyydämme ettet käytä sivustoamme. Katso tietosuojakäytännöstä, miten käsittelemme henkilötietoja, joita keräämme ja miten evästeitä käytetään sivustollamme.  

Verkkosivun sisältö 

Sivustollamme tarjottu sisältö on informatiivista yleistietoa emmekä ota maksua sivustomme käytöstä. Sisältöä ei pidä käyttää laittomaan toimintaan. 

Me pyrimme aina tuottamaan täsmällistä sisältöä koskien reaaliaikaisia suomalaisia TV-urheiluohjelmia. Sisältö on kuitenkin tarkoitettu pelkästään informatiiviseksi ja käyttäjien tulee hyväksyä se omalla vastuullaan. Kolmannet osapuolet, kuten TV-kanavat ja suoratoistopalvelut, voivat muuttaa ohjelmiaan, milloin vain ja näin vaikuttaa Tvmatsit.com sivun sisältöön. 

Päivitämme sivustoamme säännöllisesti uusien mallien, sisällön sekä ominaisuuksien suhteen, mutta emme voi kuitenkaan taata virheettömyyttä. Tarjottu sisältö voi koska vain olla vanhentunutta eikä meillä ole laillista velvoitetta päivittää sitä.  

Vastuunrajoitus 

Tvmatsit.com ei ole vastuussa käyttäjälle aiheutuneesta menetyksestä tai vahingosta, jotka johtuvat sivustomme käytöstä eikä myöskään ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat:   

  • Kykenemättömyydestä käyttää sivustoamme 
  • Sivustomme sisällön käyttämisestä tai luottamuksesta siihen 
  • Voittojen, myynnin, liiketoiminnan tai tulojen menetyksestä 
  • Liiketoimintamahdollisuuksien, maineen tai suosion menetyksestä 

Immateriaalioikeudet 

Tvmatsit.com on kaiken verkkosivustolla julkaistun aineiston omistaja tai lisenssinhaltija. Sivuston sisältöä suojaavat tekijänoikeuslait ja sopimukset siltä lainkäyttöalueelta, jolta sivustoa käytät. Sisällön käyttäminen miltään osin kaupalliseen tarkoitukseen muilla sivustoilla ei ole sallittua. Sallimme pääsyn sivustollemme vain yksityiseen käyttöön. Suostut, että et koskaan käytä sivustoamme kaupallisiin tai liiketoiminnallisiin tarkoituksiin etkä ota vastuuta tuotollisista tai liiketaloudellisista menetyksistä 

Varaamme oikeuden hylätä sisällön poistopyynnöt, ellei sisältöä voida pitää epäeettisenä, vääränä, syrjivänä, henkilön yksityisyyttä loukkaavana tai minkään kansainvälisen lain rikkovana.  

Virukset 

Me emme voi taata sivustomme turvallisuutta tai virusvapautta. Käyttäjät ovat vastuussa omien laitteidensa virusturvasta ja -torjunnasta sekä haittaohjelmien estämisestä.  

Me emme ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat viruksista, hajautetusta palvelunestohyökkäyksestä tai muusta teknologisesti haitallisesti materiaalista, joka voi saastuttaa laitteesi, tietokoneesi ohjelmat, tiedot tai muuta omaa materiaalia, johtuen sivuston käytöstä tai minkä tahansa sen sisällön tai siihen linkitetyn sivuston lataamisesta. 

Me emme hyväksy kenenkään yritystä väärinkäyttää sivustoamme, tietoista haittaohjelman asennusta tai hyökkäystä sivustoamme kohtaan. Ilmoitamme asiaankuuluville lainvalvontaviranomaisille ja sinun oikeutesi käyttää sivustoamme päättyy välittömästi.  

Ulkoiset linkit ja lähteet 

Sivustomme sisältämät ulkoiset linkit muille, kolmansien osapuolien ylläpitämille, sivustoille, on tarkoitettu vain informatiiviseksi. Suurin osa linkeistä vie liiketoimintakumppaneiden sivuille, jotka tarjoavat urheilu- tai iGaming-palveluita.  

Meillä ei ole näillä verkkosivuilla esiintyvän sisällön suhteen hallintaa, emmekä ole vastuussa sivustollemme linkitettyjen muiden sivustojen sisällöistä. Me emme ole vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, joita voi aiheutua käyttäessäsi niitä.  

Tvmatsit.com varaa oikeuden mainostaa uhkapelaamiseen liittyvää sisältöä, ja rohkaista käyttäjiä turvalliseen pelaamiseen. Me edistämme vastuullista rahapelitoimintaa, jonka tarkoituksena on parantaa käyttäjien kokemusta urheilun katsomisesta, ei korvata paikan päällä nähtyjen urheilutapahtumien jännitystä.  

Meillä on erilaisia rahapelitarjoajia, joten meillä on myös sosiaalinen vastuu ohjata käyttäjämme täysin turvallisille ja laillisille rahapelitarjoajille. Me emme kuitenkaan ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, joita käyttäjä voi kokea rahapelaamisensa takia. 

Käyttäjät voivat linkittää sivustollemme, mikäli se tehdään laillisesti ja oikeudenmukaisesti eikä se käytä hyödyksi tai vahingoita mainettamme.  

Ei ole sallittua luoda linkkiä sivustollemme missään verkkosivustolla, joka ei ole sinun omistamasi tai liittää laittomasti tätä sivustoa sinuun ilman ennakkohyväksyntää. Varaamme oikeuden peruuttaa luvan linkitykselle ilman erillistä ilmoitusta.  

Voimme muuttaa käyttöehtojamme halutessamme, milloin tahansa, muuttamalla tätä sivua. Tarkista tämä sivu säännöllisesti päivitysten varalta. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, käy sivulla ”Ota yhteyttä”.  

Päivitetty viimeksi14. lokakuuta 2018