Tietosuoja

Johdanto

TVmatsit.com tarjoaa suomalaisille käyttäjille live-urheilun TV-oppaan. Käytämne evästeitä parantaaksemme sivun käyttäjäkokemusta. Kerromme tällä sivulla mitä tietoja keräämme TVmatsit.com sivuston käyttäjiltä.

Ei henkilökohtaisia tietoja

Keräämme evästeiden kautta käyttäjätietoja tilastoja sekä analytiikkaa varten. Ei-henkilökohtaiset tiedot sisältävät sijainnin, aikavyöhykkeen, laitteen sekä käyttäjän liikkumisen nettisivullamme. Tietoja ei voi käyttää käyttäjän tunnistamiseen. Seuraamme Google Analyticsin kautta sitä miten käyttäjät käyttävät sivuamme.

Sähköpostiosoitteen kerääminen

Yleisen tietosuojalain mukaan tarkistamme ja päivitämme käytäntömme varmistaaksemme, että teemme asiat oikein. Haluamme tarjota hyödyllisimmät ja olennaisimmat päivitykset uusiin kampanjoihimme, tietoihimme ja parhaisiin tarjouksiimme. Tämä tarkoittaa, että kun lähetämme viestin, sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan tai kieltäytyä siitä painamalla sähköpostissa olevaa linkkiä.

Miten käytämme henkilökohtaisia tietoja

Käytämme henkilötietoja pyrkimällä tarjoamaan täydellisen TVmatsit-käyttökokemuksen varmistaen samalla, että noudatamme lakisääteisiä vaatimuksia ja velvoitteita. Käsittelemme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Verkkosivustojemme toiminnan varmistamiseen ja teknisten ongelmien tunnistamiseen
  • Profilointiin ja käyttäjän preferensseihin
  • Laillisiisvelvoitteisiin ja sääntelyvelvotteisiin

TVmatsit luo uusia henkilötietoja käsittelemällä tietoja kehittääkseen räätälöityjä omionaisuuksia, toimintoja, tuotteita ja palveluita. Tämä auttaa meitä varmistamaan, että:

  • tarvitsemasi tekninen apu on käyttämäsi laitteen mukainen
  • saamasi tarjoukset ovat mieltymystesi mukaisia
  • saamasi asiakastuki on lainkäyttöalueesi mukaista

Yhtiöt, joiden kanssa työskentelemme eivät koskaan luovuta käyttäjätietoja eteenpäin. Käyttämiemme palveluiden tietosuojaan voi tutustua seuraavista linkeistä:

Miten säilytämmen henkilökohtaisia tietoja

TVmatsit on perustettu Maltalle ja tietosi tallennetaan palvelimillemme Euroopan talousalueella (ETA). Jos työskentelemme kolmansien osapuolten kanssa, sinulta keräämämme tiedot voidaan siirtää ja tallentaa ETA:n ulkopuoliseen kohteeseen. Sen voi käsitellä myös ETA:n ulkopuolella toimiva henkilöstö, joka työskentelee meille tai jollekin toimittajistamme. Kyseinen henkilökunta voi olla mukana muun muassa asiakaspalvelussa, maksutietojen käsittelyssä ja riski-/petoshallinnassa.

Tallennamme tietojasi niin kauan kuin olet aktiivinen asiakas kanssamme. Kun et ole enää asiakkaamme, pidämme henkilötietojasi järjestelmissämme niin kauan kuin on tarpeen lainkäyttöalueellasi olevien lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, kuten vero-, uhkapeli- ja rahanpesulaki.

Autamme, jos päätät käyttää mitä tahansa oikeuksiasi henkilötietoihisi, mukaan lukien:

  1. Suostumuksesi peruuttamiseen tilanteissa, joissa olemme sitä pyytäneet. Tämä ei kuitenkaan mitätöi aikaisempaa käsittelyä siitä hetkestä lähtien, kun meillä oli suostumuksesi.
  2. Valituksen tekemiseen asiaankuuluvalle tietosuojaviranomaiselle
  3. Pääsyyn hallussamme oleviin tai käsittelemiimme henkilötietoihisi
  4. Virheellisten tai vanhentuneiden henkilötietojen korjaamiseen
  5. Käsittelemiemme henkilötietojen poistamiseen
  6. Henkilötietojen käsittelyn rajoittamiseen tietyissä olosuhteissa
  7. Pyytämään meitä toimittamaan sinulle tai muulle nimeamallesi yritykselle tiettyjä henkilötietojen ominaisuuksia, joita usein kutsutaan ”oikeudeksi tietojen siirtoon”
  8. Kykyä vastustaa mitä tahansa tietojen käsittelyä siellä, missä teemme sen oikeutettujen etujen vuoksi
  9. Mahdollisuutta kyseenalaistaa kokoaan automaattisella käsittelyllä tehtyä päätöstä, mielipiteen ilmaisua ja pyytää päätöksen tarkistamista

Mikä on eväste?

Eväste on tiedosto, joka kerää tietoa verkkovierailuistasi. Evästeiden tarkoituksena on parantaa käyttäjäkokemustasi. Evästeet muistavat esimerkiksi muistaa tallentamasi asetukset sekä sinua kiinnostavat aiheet.

Käytämme evästeitä ei henkilökohtaisten tietojen keräämiseen. Kun vierailet TVmatsit.comissa, tiedämme esimerkiksi mitä selainta käytät, millä sivuilla vierailet sekä vierailusi keston.

Voit estää evästeet selaimesi asetuksista. Evästeiden estäminen saattaa kuitenkin heikentää käyttäjäkokemustasi. Hyväksymällä evästeiden vastuuvapauslausekkeen, suostut siihen käyttäjätietojesi käsittelyyn edellä mainitulla tavalla. Emme koskaan paljasta tai luovuta evästeiden kautta kerättyjä tietoja kolmansille osapuolille.

Erilaisia evästeitä

Kun vierailet ensimmäistä kertaa sivullamme, sinun annettava lupa evästeiden käyttöön. TVmatsit.com-sivustolla käytetään seuraavia evästeitä:

Session cookies / istuntoevästeet ovat käytössä, kun navigoit sivuillamme. Isuntoevästeet auttavat sivua toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, ja ne poistetaan, kun suljet selaimen. Jos poistat nämä evästeet, saattaa sivun käyttäjäkokemus kärsiä.

Functional cookies / toiminalliset evästeet  tallentavat asetuksesi. Kun palaat sivustolle, evästeet muistavat aiemmat valintasi.

Analytic cookies / analytiikkaevästeet keräävät käyttäjien ei henkilökohtaista tietoa tilastoja sekä niiden analysointia varten. Näiden tietojen perusteella ei ole mahdollista tunnistaa yksittäistä käyttäjää.

Third-party cookies / kolmansien osapuolien evästeetMyymme sivuillamme mainostilaa. Nämä mainokset sisältävät usein evästeitä, jotka seuraavat muun muassa sitä kuinka monta näyttöä mainosbanneri on kerännyt. Näiden evästeiden keräämien tietojen perusteella ei mahdollista tunnistaa yksittäistä käyttäjää.

Kuinka voin muuttaa evästeiden asetuksia?

Useimmat selaimet sallivat muutokset eväste-asetuksiin. Voit esimerkiksi estää tai poistaa tiettyjä evästeitä. Muista, että evästeiden estäminen saattaa heikentää TVmatsit.com sivuston käyttäjäkokemusta. Jos haluat lukea enemmän evästeistä, saat lisätietoa sivulta https://www.allaboutcookies.org.

Suoramainonta – yhteystiedot

Lähetämme sähköpostimuistutuksia, uutiskirjeitä sekä mainosmateriaalia niille käyttäjille, jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteensa. Kaikki lähettämämme viestit sisältävät “peru tilaus -linkin”.

Muutokset tietosuojaan

Pidätämme oikeuden päivittää tätä käytäntöä ajoittain, joten tarkistakaa tämä sivu säännöllisesti.

Jos tähän tietosuojakäytäntöön tehdään merkittäviä muutoksia, pyrimme ilmoittamaan siitä etukäteen sähköpostitse, verkkosivun ilmoituksella tai muilla sovituilla viestintäkanavilla. Ilmoitamme muutoksista etukäteen, antamalla aikaa harkita ja ymmärtää muutokset ennen niiden toteuttamista

Emme tee olennaisia muutoksia tietosuojakäytäntöön ilman henkilökohtaista suostumustasi. Jos kieltäydyt hyväksymästä tietosuojakäytännön muutoksia tai muuten et hyväksy muutoksia tietyn ajan kuluessa, emme mahdollisesti voi jatkaa joidenkin tai kaikkien tuotteiden tai palveluiden toimittamista

Viimeisin päivitys: Toukokuu 2021.