Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Tämän verkkosivuston käyttäjien (“sinä” tai “sinun”) tulee lukea huolellisesti tietosuoja- ja evästekäytäntömme (yhdessä “tietosuoja- ja evästekäytäntö”). Tietosuoja- ja evästekäytännön on kirjoittanut (verkkosivusto) (“yritys”, “me”, “meidän”, tai “meille”) saattaakseen tietoiseksi, kuinka keräämme, käytämme, suojaamme tai muuten käsittelemme henkilötietojasi tai muuta tietoja verkkosivustomme ([verkkosivusto]) kautta ja luoda oikeusperusta tällaiselle käsittelylle. 

Verrkosivustomme tarjoaa tietoa pelisivustoista, peliteollisuudesta ja sisältää linkkejä tai mainoksia ulkopuolisille kolmansien osapuolien verkkosivustoille ja muuhun kolmannen osapuolen sisältöön (yhdessä verkkosivuston kanssa: “Palvelut”). 

Huomaa, että vierailemalla verkkosivustolla annat suostumuksesi tässä tietosuoja- ja evästekäytännössä kuvatuille menetelmille, jotka koskevat keräämiämme tietoja ja niiden käsittelyä. 

Tietosuojakäytäntö 

Käsittelemämme henkilötiedot 

Antamasi henkilötiedot 

Tälle verkkosivustolle pääsee ja sitä voidaan käyttää ilman rekisteröitymistä ja ilman, että käyttäjän tarvitsee antaa meille mitään henkilötietoja. Voit tilata uutiskirjeemme saadaksesi tietoja kampanjoista, bonuksista, tuotteista ja palveluista. Tässä tapauksessa sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja muut henkilötietosi, jotka sisältyvät asiaankuuluvaan tilauslomakkeeseen. 

Voit milloin tahansa lopettaa tällaisten viestien vastaanottamisen kirjoittamalla meille tai napsauttamalla “peruuta tilaus” -painiketta missä tahansa lähetetyssä sähköpostissamme. Jos otat meihin yhteyttä, voimme säilyttää kopion viestistä. 

 Automaattisesti käsittelemämme henkilötiedot 

Keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja, mukaan lukien IP-osoitteesi, päivämäärän ja kellonajan, jolloin käytit palveluitamme, käyttämääsi laitteistoa, ohjelmistoa tai internet-selainta sekä muita tietoja tietokoneestasi tai mobiililaitteestasi. Keräämme myös tietoja katsomiesi sivujen klikkauksista. 

 Oikeudelliset perusteet henkilötietojesi käsittelylle 

Voimme käsitellä henkilötietojasi mihin tahansa yleisen tietosuoja-asetuksen artiklassa 6 kuvattuun tarkoitukseen. Tämä artikla sisältää mm. 

  • kun olet antanut suostumuksesi; 
  • kun käsittely on tarpeen sopimuksen toteuttamiseksi; 
  • kun käsittely on tarpeen laillisen velvoitteen noudattamiseksi; 
  • kun käsittely on tarpeen meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi (paitsi silloin, kun sinun etusi tai perusoikeutesi ja –vapautesi ovat etusijalla). Tässä yhteydessä henkilötietojasi voidaan käyttää myös: 

 o ylläpitääksemme verkkosivustomme turvallisuutta; 

o arvioida saatavilla olevan sisällön merkitystä sinulle; 

o muokata ja parantaa palveluitamme perusteellisten tutkimusten ja analyysien tekemiseksi: 

o valvoa laillisia oikeuksiamme, ryhtyä toimiin laittomien toimien tai muuntyyppisten virheiden, kuten turvallisuusongelmien ja epäiltyjen petosten suhteen, valvoa sisäisiä käytäntöjämme, käyttää oikeutta riitauttaa oikeudelliset vaatimukset ja estää vahingot meidän, sinun ja kolmansien osapuolten oikeuksille.  

 

Kolmannet osapuolet, joiden kanssa jaamme henkilötietojasi 

Teemme yhteistyötä monien luotettavien kolmansien osapuolten (toimittajien ja liikekumppanien) kanssa auttaaksemme hallitsemaan liiketoimintaamme ja toimittamaan palveluit. Nämä kolmannet osapuolet saattavat ajoittain tarvita pääsyn henkilötietoihisi suorittaakseen tehtäviään ja työskennellessään kanssamme (esim. tutkimuksen, analyysin, tai teknisen diagnosoinnin suorittamiseksi). 

Eri palveluntarjoajat saattavat käsitellä henkilötietojasi ohjeidemme mukaisesti tietojenkäsittelijöinä. 

Saatamme raportoida tietoja tai tilastotietoja käyttäjistämme selaustoiminnoista ja -tavoista kolmansille osapuolille kootussa muodossa (jotta ketään ei tunnisteta). 

Tietoja voidaan jakaa emoyhtiöillemme ja muille konserniyhtiöille, jotka sijaitsevat EU/ETA-alueella tai sen ulkopuolella.  

Tietoja voidaan myös jakaa ajoittain neuvonantajillemme, tilintarkastajillemme ja sijoittajillemme.  

Tietoja voidaan jakaa aina, kun meillä on velvollisuus luovuttaa niitä, noudattaaksemme lakisääteistä velvoitteita tai aina, kun se on tarpeen etujemme tai turvallisuutemme suojelemiseksi. 

Jos olemme kiinnostuneita myymään tai ostamaan minkä tahansa kokonaisuuden tai järjestämään uudelleen liiketoimintaa tai omaisuutta tai jos kolmas osapuoli hankkii omaisuutemme, tietoja voidaan jakaa mahdollisille myyjille tai ostajille.  

Emme jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksin, ellet ole antanut meille nimenomaista suostumustasi siihen.  

Jos tietoja siirretään EU/ETA-alueen ulkopuolelle, varmistamme, että tietosi siirretään asianmukaisesti ja turvallisesti sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. 

Sinulla on oikeus pyytää lisätietoja yllä mainituista suojatoimista.  

 Aika, jolloin henkilötietojasi säilytetään 

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on kohtuudella tarpeen riippuen siitä, mihin tarkoitukseen henkilötietojasi käsitellään. Tältä osin esimerkiksi: 

  • Kun tietojenkäsittely perustuu suostumukseen, voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi; 
  • Joissakin olosuhteissa säilytämme henkilötietosi vaaditun ajan, täyttäksemme laki-, vero- ja kirjanpitovaatimuksemme tai täyttääksemme velvollisuutemme sopimusten mukaan, joiden osapuoli olemme.  

 Linkkejä kolmansilta osapuolilta 

Tämä tietosuojakäytäntö ei kata tietosuojatietoja (mukaan lukien evästeet ja muu seurantatekniikka), joita voidaan kerätä kolmansien osapuolien verkkosivustoilta. Meillä ei ole määräysvaltaa tällaisiin kolmansien osapuolien verkkosivustoihin. Jokaisella tällaisella verkkosivustolla on oma tietosuojakäytäntönsä, joka sinun tulee lukea huolellisesti ennen henkilötietojen syöttämistä kyseiselle verkkosivustolle. Emme ota vastuuta kolmansien osapuolien verkkosivustoja koskevista käytännöistä. Jos päätät seurata linkkiä jollekin näistä verkkosivustoista, kaikki riskit, jotka voivat syntyä käytettäessä kolmansien osapuolien verkkosivustoja, joihin olemme tietoisesti ja vapaaehtoisesti viitanneet, ovat sinun käyttäjänäsi.  

Jos päätät jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmannen osapuolen verkkosivustolle, johon verkkosivustomme viittaa, tietosuojakäytäntöämme ei sovelleta. 

Evästekäytäntö 

Verkkosivustomme käyttää evästeitä erottaakseen sinut muista verkkosivustomme vierailijoista. Näin voimme tarjota sinulle korkealaatuisen kokemuksen selatessasi sivustoamme, ja se auttaa meitä parantamaan sivustomme suorituskykyä ja suunnittelua. 

 Mikä on ”eväste”  

Eväste on pieni tiedosto tai tieto, joka tallennetaan tietokoneellesi tai laitteellesi, kun vierailet verkkosivustollamme. Sen avulla verkkosivusto muistaa toimintasi ja mieltymyksesi tietyn ajan kuluessa. Tämä tekee sivullasi navigoinnista tehokkaampaa, koska se mahdollistaa tiettyjen ominaisuuksien automaattisen aktivoinnin ja seuraa mieltymyksiäsi, mikä nopeuttaa ja helpottaa kommunikaatiota sinun ja käyttämiesi palveluiden välillä. 

 Evästeiden luokat 

Alta löydät yksityiskohtaista tietoa verkkosivustomme käyttämistä evästeistä ja syistä, miksi niitä käytetään: 

  • ”Istuntoevästeet” – Nämä ovat tiedostoja, jotka tallennetaan väliaikaiseen muistiin selaamisen aikana ja poistetaan, kun suljet selaimen. Nämä ovat ehdottoman välttämättömiä verkkosivustomme normaalin käytön mahdollistamiseksi. Jos ne poistetaan käytöstä, verkkosivuston suorituskyky saattaa heikentyä. 
  • Analyyttiset / suorituskykyevästeet: nämä ovat tiedostoja, jotka keräävät anonyymejä vierailijatietoja. Ne näyttävät meille, missä sivuston osissa on vierailtu, missä järjestyksessä ja kuinka kauan. Kaikki auttaaksemme meitä tarjoamaan sinulle paremman ja tehokkaamman pääsyn sivustollemme. 
  • Toimintoevästeetnämä evästeet auttavat meitä tunnistamaan sinut toistuvien käyntien aikana, jotta voimme tallentaa ja muistaa valintasi myöhempiä vierailuja varten. 
  • Uudelleenohjausevästeet: tämän tyyppiset evästeet seuraavat sivuja ja linkkejä, joita käytät, jotta voimme yrittää parantaa verkkosivustomme osuvuutta kiinnostuksesi kannalta. 

Mitkä ovat vaihtoehtosi 

Jatkamalla pääsyä verkkosivustollemme hyväksyt edellä mainittujen evästeiden ja muun seurantatekniikan käytön tässä evästekäytännössä kuvatulla tavalla. Muista, että evästeet eivät sisällä tietoja, jotka voisivat tunnistaa sinut yksilönä.  

Voit poistaa evästeet käytöstä muuttamalla selaimesi asetuksia ja poistamalla kaikki tai jotkin evästeet käytöstä. Huomaa, että tämä voi heikentää verkkosivuston ja palveluiden tiettyjen ominaisuuksien suorituskykyä ja rajoittaa käyttökokemusta, jos kaikki evästeet poistetaan käytöstä. 

 Yleistä tietoa  

Tietojesi turvallisuus ja siirto  

On tärkeää, että yrityksellä on riittävä tietoturva sekä palveluille että henkilötietojesi suhteen. Tämä tarkoittaa, että turvatoimenpiteiden käyttöönottoon ja ylläpitoon kiinnitetään suurta huomiota: yritys käyttää alan standardikäytäntöjä ja menettelytapoja estääkseen ei-henkilökohtaisten tietojen luvattoman käytön. Huolimatta kaikista merkittävistä ponnisteluistamme suojellaksemme emme voi taata, että pystymme estämään kaiken laittoman pääsyn niihin tai palveluidemme käytön.  

Valitettavasti tiedonsiirto internetin kautta ei ole täysin turvallista. Yritys tekee kaikkensa suojatakseen tietoja, mutta on mahdotonta taata, että kaikki verkkosivuillemme välitettävä tieto on turvallista ja kaikki internet-pohjainen siirto tapahtuu omalla vastuullasi.  

Yritys toimii maailmanlaajuisesti, mikä tarkoittaa, että saatamme joutua siirtämään henkilötietojasi Euroopan unionin (”EU”) sisällä ja sen ulkopuolella. Tärkeää tässä on huomioida, että tietosuoja- ja muut asiaankuuluvat lait EU:n ulkopuolisissa maissa voivat olla vähemmän laajoja kuin EU:n sisäiset lait ja asetukset. Tällaisessa tilanteessa yritys yrittää toteuttaa kaikki kohtuudella tarvittavat toimenpiteet tarjotakseen sinulle vastaavan suojan sinulta kerättyjen anonymisoitujen tietojen suhteen. Vuorovaikutuksessa tämän verkkosivuston kanssa annat suostumuksesi anonymisoitujen tietojen siirtoon tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. 

Alaikäiset  

On syytä korostaa, että jos olet alle 18-vuotias, sinulla ei ole laillista oikeutta osallistua palveluihin. Näitä palveluita ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaiden käyttöön.  

Päivityksiä tietosuoja- ja evästekäytäntöön  

Suosittelemme lukemaan tämän tietosuojakäytännön säännöllisesti, varsinkin koska sitä voidaan muuttaa ajoittain oman harkintamme mukaan. Löydät aina uusimman version tietosuojakäytännöstä verkkosivuiltamme.  

Oikeutesi ja tietopyyntösi  

Sinulla on kaikki yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa asiakastuki@tvmatsit.com. Jos sinulla on kysyttävää oikeuksistasi ja/tai henkilötietojesi käsittelystä tai jos sinusta tuntuu, että henkilötieto-oikeuksiasi on rikottu, voit lähettää ne osoitteeseen asiakastuki@tvmatsit.com.

 

  

 

Viimeisin päivitys: Lokakuu 2021