Tietoa meistä

sportguide.comTervetuloa TVmatsit.comiin!

Urheilu on muuttuvassa maailmassa viimeisiä asioita, mitä ihmiset haluavat enää katsoa televisiosta suorana. Sen vuoksi olemme halunneet luoda suomalaisille katsojille live-urheilun TV-oppaan.

Haluamme auttaa urheilunystäviä löytämään TV-lähetykset ja live-striimit yhä sirpaleisammasta tarjonnasta. Mediatalot, matkapuhelinoperaattorit sekä suoratoistopalvelut ovat tulleet TV-kanavien rinnalle kilpailemaan urheilun TV-oikeuksista, joten kuluttajan entistä vaikeampi tietää kuka esittää seuraavat kesäolympialaiset. TVmatsit.com kokoaa kaiken urheilulähetyksiin liittyvän tiedon yhteen paikkaan.

Autamme sinua silloin, kun mielessäsi on ottelu, jonka haluaisit nähdä, mutta et tiedä mistä sen voi katsoa. Kirjoita joukkueen nimi hakukenttään ja sivustomme etsii sinulle oikean matsin. Palvelemme myös niitä käyttäjiä, jotka eivät aivan tarkkaan tiedä mitä etsivät. Pääsivulla ottelut esitetään alkamisajan mukaan. Halutessaan ottelut voi rajata lajin mukaan, jolloin jäljelle jäävät vain vaikkapa futismatsit. 

Vuonna 2017 julkaistu suomalainen TVmatsit.com siirtyi keväällä 2019 Raketech Group plc omistukseen. Näin TVmatsit.com liittyi samaan perheeseen Ruotsin (TVmatchen.nu), Norjan (TVkampen.com), Tanskan (TVsporten.dk), Iso-Britannian (TVsportguide.com) sekä Saksan (TVsportguide.de) kanssa.

Yhteistyön myötä TVmatsit.com pystyy tarjoamaan suomalaisille asiakkailleen entistä parempaa palvelua sekä uuden  sovelluksen, joka on saatavilla niin iOS kuin Android-laitteille. Tämän lisäksi TVmatsit.com tarjoaa widgetin, jonka voit lisätä helposti hallitsemallesi verkkosivulle.