TVMatsit.com TVMatsit.com
 • 12 pe
 • 13 tänään
 • 14 su
 • 15 ma
 • 16 ti
 • 17 ke
 • 18 to
 • 19 pe
 • 20 la
 • 21 su
 • 22 ma
 • 23 ti
 • 24 ke
 • 25 to

C More Sport TV ja stream

MTV:n omistaman maksullisen C Moren TV-kanavan sekä suoratoisopalvelun tärkeimmät urheilusisällöt ovat jääkiekon SM-liiga, MM-kisat, jalkapallon Mestareiden liiga, Eurooppa-liiga sekä Formula 1 -sarja . Tämän lisäksi C Moren tarjoaa mm. huippugolfia

Ei lähetyksiä kanavalta C More Sport.

C More Sport – koukussa draamaan

CMore on C More -yrityksen alla toimiva pohjoismainen television suoratoistopalvelu. Ruotsalainen teleoperaattori Telia Company omistaa yrityksen ja Suomessa se on osa MTV Oy:tä. Suomen lisäksi suoratoistopalvelu toimii C More Entertainment AB:n alla Norjassa, Tankassa sekä Ruotsissa. CMore avattiin vuonna 2017 helmikuussa ja sen peruspalvelussa on tarjolla sarjoja ja elokuvia. Urheilusisältöä on mahdollista nähdä lisämaksusta. CMore urheilu -osio sisältää muun muassa Mestarien liigan, Formula 1 -kilpailut, golfin PGA Tourin, jääkiekon maailmanmestaruuskisat sekä monia muita tapahtumia. Tarjolla on myös mielenkiintoisia urheiludokumentteja sekä lisämateriaaleja. Suomea varten sovitaan urheiluohjelmien oikeudet erikseen. Muista pohjoismaista erillään, Suomen CMoren omistava MTV Oy neuvottelee urheiluoikeudet, joita nähdään C More Sport -kanavilla. CMore sisältöä on tarjolla sekä eri suoratoistopalvelun katsontapakettien että erilaisten tv-kanavien kautta. Alempaa voit tutustua pakettivaihtoehtoihin, joita suoratoistopalvelussa on saatavilla, CMoren urheilu -osioon sekä miten CMore ilmainen kokeilujakso on mahdollista saada.

Valitse pakettisi

Voit valita kolmesta eri suoratoistopalvelun paketista itsellesi sopivan ja mieluisan. Peruspaketti on nimeltään C More ja sen saa elokuussa 2020 hiukan alle kolmentoista euron kuukausihintaan. Paketti sisältää sarjat ja elokuvat, aina suomeksi puhutut tai tekstitetyt lastenohjelmat sekä kolmen TV-kanavan ohjelmat. C More -paketilla pääsee siis näkemään alkuperäissarjojen lisäksi kotimaiset ja kansainväliset suosikit sekä MTV3:n, Subin ja AVAn suosikkiohjelmia ilman mainoksia. Paketissa ei ole sitovuutta ja kestotilauksen voi perua milloin vain. CMore ilmainen kokeilujakso on kaksi viikkoa ja voimassa uusille asiakkaille. Näin voi kokeilla maksuttomasti ja katsoa löytyykö paketista tarpeeksi katsottavaa ennen sitoutumista kuukausimaksuun.

Toinen tarjolla oleva paketti on C More Sport -tilaus. Tämä paketti sisältää nimensä mukaisesti myös CMore urheilu -osion. Syyskuun 28. päivään asti paketin saa alle 25 euron ja paketilla pääsee katsomaan muun muassa Formula 1 -kilpailut, MM-kiekkoa, Mestarien Liigaa, CHL ottelut, MotoGP:tä sekä raveja. Myös Telian Liigapassi kuuluu hintaan eli näet sillä kotimaisen jääkiekkosarjan kaikki ottelut. C More Sport -pakettiin kuuluu myös MTV3:n, Subin ja AVAn suosikkiohjelmia ilman mainoksia. Tällä paketilla pääsee siis sekä urheilun että TV-ohjelmien ja -kanavien makuun! CMore ilmainen kokeilujakso ei valitettavasti ole tarjolla tähän tilaukseen, mutta tilauksen voi perua netissä koska vain. Ei tarvitse siis sitoutua, ellei halua.

Kolmas suoratoistopalvelun tarjoama paketti on C More Total -tilaus, joka yhdistää nämä kaksi aiempaa tarjolla olevaa pakettia. Tällä paketilla näet sekä CMore urheilu -osion, sarjat ja elokuvat, lastenohjelmat että MTV3:n, Suvin ja Avan suosikkiohjelmia ja saat Telian Liigapassin. Tämän suositun paketin saa tällä hetkellä himpun verran alle kolmenkymmenen euron. Tarjolla ei valitettavasti tähänkään pakettiin ole ”CMore ilmainen” kokeilujaksoa, mutta tilauksen voi perua netissä halutessaan milloin vain eikä tähänkään tilaukseen tarvitse sitoutua sen enempää.

CMore Urheilu -osion sisältävät paketit muuttuvat syyskuussa 2020. Nimet ja hinnat hieman vaihtuvat ja Tv-kanavia näkee netin kautta enemmän, mutta urheilu pysyy! CMore urheilua pääsee edelleen katsomaan ja liveurheilua tulee roimasti lisää, sillä Liigapassin pakettiin lisäämisen myötä kotimaista kiekkoa näkee suorana jopa noin 500 ottelun verran. Myös pelkkä Telia Liigapassi on mahdollista tilata, jolloin näkee kaikki Liiga-ottelut sekä oheisohjelmat. C More Sport+ ja C More Total+ saatavilla siis syyskuun loppupuolella, ja ajankohtaiset hinnat ja sisällöt näkee cmore.fi -sivulta.

CMoren avulla voi siis katsella erilaisia ohjelmia tietokoneelta, puhelimesta, tabletista tai älytelevision kautta. Rajattomasti ohjelmia voi katsoa tilaamalla mieluisen paketin kuukausihinnalla. Pitää vain valita itselle sopiva paketti, luoda uudet tunnukset (tai käyttää vanhoja CMore tai mtv-tunnuksia), vahvistaa tilaus syöttämällä maksukortin tiedot ja katselu voi alkaa. CMore ilmainen kokeilujakso saatavilla peruspakettiin kahdeksi viikoksi. Tilauksen tehtyäsi voit katsella valitsemaasi sisältöä C Moren kautta Suomen lisäksi kaikkialla EU:n alueella, ei tarvitse siis pysytellä edes kotimaassa koko aikaa. Leffafania, sarjamaratoonaria tai urheilun ystävää voi myös ilahduttaa C More -lahjakortilla, tai vaikka toivoa sellaista itselleen. Lahjakortin voi ostaa 1 – 6 kuukauden tilauksille riippuen paketista ja tilaaminen onnistuu helposti netin kautta.

CMore Urheilu – jokaiselle jotakin

CMore urheilu sisältää todella jokaiselle penkkiurheilijalle jotain. Täältä löytyy esimerkiksi jääkiekkoa, formuloita kolmessa sarjassa, yleisurheilua, ravit, esportsia, golfia, monenmoista moottiurheilua sekä jalkapalloa useassa eri sarjassa ja liigassa. Alta voit lukea tarkemmin muutamista eri CMore Urheilu -osion lajeista.

Suoratoistopalvelusta löytyy CMore Formula 1 -osio. Lisäksi CMore Formula 2 ja CMore Formula 3 -osiot täydentävät moottoriurheilun fanien katsottavien listaa. Normaalisti formuloita ajetaan hieman kaudesta aina riippuen maaliskuulta marras-joulukuulle. CMore Formula -osiosta löytyy ainoana Suomessa kaikkien kolmen sarjan kisakauden kilpailut suorana. Lisäksi CMore Formula 1 näyttää F1-sarjan muutkin ajotapahtumat. CMore Formula -osiosta löytyy myös muun muassa Valtteri Bottas -dokumentti, suomalaiset F1-voitot, kisa-arkisto, ikimuistoiset F1-kaudet ja GP:n jälkihöyryt, joten materiaalia formuloiden faneille kyllä riittää.

Jalkapallon ystäville CMore urheilu tarjoaa otteluita eri sarjoista. CMore Mestarien Liiga tarjoaa Euroopan korkeatasoisinta ja arvostetuinta jalkapalloa katsojilleen yksinoikeudella. Kaikki ottelut selostettuina suomeksi lisämateriaalien kera. Normaalisti UEFA Champions League pelataan syksystä toukokuuhun ja CMore Mestarien Liiga näyttää kaiken alusta loppuun. Muutakin jalkapalloa on myös saatavilla: CMore La Liga näyttää Espanjan parhaat joukkueet ja näiden ottelut sekä CMore Eurooppa-liiga puolestaan Mestarien Liigan jälkeen toiseksi tärkeimmän Euroopan seurajoukkueiden kansainvälisen kilpailun pelit.

Jääkiekosta pääsee nauttimaan sekä jääkiekon SM-liigan että maailmanmestaruuskilpailujen myötä. CMore Liiga näyttää uudistuneet Liiga-sisällöt lokakuun alusta lähtien. Tarjolla se noin 500 ottelua suorana, Hockey night sekä erikoisohjelmaa maanantaisin. CMore Liiga varmistaa, että pääset nauttimaan suosikkijoukkueesi peleistä ja niiden tunnelmasta olitpa missä vain. Vuoden 2020 jääkiekon maailmanmestaruuskisoja ei pelattu, mutta CMore MM-kiekko sisältää materiaalia aiempien vuosien kisoista. Lisämateriaalia on paljon tarjolla muun muassa vuoden 2019 MM-kisoista. Myös ruotsalaisten jääkiekon korkeimman sarjan ottelut sekä jääkiekon Mestarien liigan pelit ovat tarjolla CMore SHL ja CMore CHL -osioissa.

Suoratoistopalvelu tarjoaa myös paljon muutakin urheilua, kuten CMore Golf, CMore Yleisurheilu sekä CMore Ravit -osioista näet. Lisäksi esports on edustettuna CMore Telia Esports Series -osiossa. Eikä tässä suinkaan ole kaikki tarjolla olevat, muihin urheilu- ja moottoriurheiluosioihin pääsee tutustumaan CMoren sivuilla sekä sieltä voi aina tarkistaa ajantasaisen urheilutarjonnan.