NordicBet kertoimet ja vedonlyönti

Voit siirtyä suoraan NordicBetin sivuille tästä linkistä.

NordicBetin ajankohtaisia kampanjoita 2018:

• NordicBet tarjoaa 10 €:n ilmaisen livevedon jokaiseen Suomen otteluun
• NordicBet näyttää kaikki lätkän MM-kisaottelut suorina lähetyksinä (30.4. – 20.5.)
• Ensimmäisen talletuksen tuplaus 100 euroon asti

Muut kampanjat löydät täältä.

 

Vuonna 2002 perustettu NordicBet on yksi Suomen suosituimmista ulkomaalaisista rahapeliyhtiöistä. Varovaisen arvion mukaan NordicBetillä on yli 300,000 suomalaista asiakasta, joista noin 10 – 15 prosenttia ovat kuukausittain aktiivisia.

Vaikka NordicBet tarjoaa nykyään useita rahapelituotteita tunnetaan NordicBet Suomessa erityisesti vedonlyöntibrändinä. Alkuvaiheessa NordicBet rakensi itselleen maineen yhtiönä, joka tarjoaa kertoimet alempiin palloilusarjoihin. Parhaimmillaan NordicBet on laskenut kertoimia suomalaisista sarjoista jalkapallon 4. disioonaan asti.

Betsson group osti NordicBetin sekä muut Nordic Gaming Groupiin kuuluvat brändit vuonna 2012 65 miljoonalla eurolla. Vuotta aikaisemmin Betsson Groupin ostama Betsafe sekä yhtiön oma brändi Betsson ovat jatkaneet kaupan jälkeen itsenäisinä tuotemerkkeinä.

 

NordicBetin kertoimet

Lähes poikeuksetta NordicBet tarjoaa vedonlyönnin kohteensa Veikkausta paremmilla kertoimilla. Sen sijaan NordicBetin kertoimet eivät juurikaan poikkea Unibetin tai Betsson Groupin sisarbrändien Betssonin ja Betsafen kertoimista. NordicBetilla Valioliigan tai NHL:n kaltaisen suositun palloilusarjan tyypillinen palautusprosentti on 95.00-96.00, kun Veikkaus tarjoaa samoja sarjoja 90.00-91.50 palautuksella.

NordicBetin palkkalistoilla on edelleen 3-5 suomalaista kertoimenlaskijaa, jotka antavat kertoimet tärkeimpiin kotimaisiin palloilusarjoihin. Useat muut kansainväliset yhtiöt, joille Suomi ei ole yhtä merkittävä markkina, asettavat esimerkiksi Liigan kertoimet muiden yhtiöiden laskemien kertoimien perusteella, jolloin yleisestä poikkeavia näkemyksiä on vaikeaa löytää.

 

Kohteiden määrä ja kertoimen julkaiseminen

NordicBet tarjoaa ottelupäivänä yksittäiseen Valioliigan otteluun lähes 100 kohdetta, kun noin viikkoa ennen ottelun alkua kohteiden määrä voi olla 10-15. Myös NHL-otteluun tarjotaan noin 100 markkinaa, jotka ovat auki jo varhain ottelupäivän aamuna. Sen sijaan NBA-kertoimia voi joskus joutua odottamaan pitempään.

Kotimaisiin sarjoihin NordicBet julkaisee kertoimet usein ensimmäisten bookkereiden joukossa, koska yhtiö ei ole täysin riippuvainen markkinoiden linjasta.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ouV7DGSlqYQ

NordicBet on hankkinut näkyvyyttä NHL WHAM yhteistyökumppanina

 

Panosrajat

Useimpien kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen tavoin myös NordicBetillä on käytössään riskinhallintajärjestelmä, joka tunnistaa melko nopeasti ammattilaisen harrastepelaajasta. Yhtiö voi kieltäytyä ottamasta suurta panosta vastaan ammattilaiselta, mutta keskivertovedonlyöjän pelikokemukseen panosrajoilla ei kuitenkaan pitäisi olla mitään vaikutusta.
 

NordicBet live-vedonlyönti

NordicBet erityisesti pyrkinyt parantamaan live-vedonlyönnin mobiilikokemusta tuotteen kasvun myötä. Kohdetarjonta on laajempi kuin Veikkauksella, eikä palautus putoa merkittävästi ennakkokertoimista.

 

NordicBet live-stream

NordicBetin streaming-oikeuksia ovat:

CHL, jääkiekko
SHL, jääkiekko
Espanjan La Liga, jalkapallo
Italian Serie A, jalkapallo
Ranskan Ligue 1, jalkapallo
Ruotsin Allsvenskan, jalkapallo
NBA, koripallo
Euroliiga, koripallo

Voit siirtyä NordicBetin live stream -palveluun tästä.

 

Talletusbonus

NordicBet tarjoaa uusille suomalaisille vedonlyönnin asiakkailleen 100 % talletusbonuksen 100 euron asti, mikä tarkoittaa, että 100 euron talletuksen päälle maksetaan 100 euron bonus. Vedonlyönnin talletusbonus pitää kierrättää kuusi kertaa (x6) vähintään 1.50 kertoimella ennen kuin sen voi nostaa pankkitilille. Sadan euron enimmäistalletuksella kierrätysvaatimus on yhteensä 600 euroa. Pelitilin saldon bonusosa on pelattava 30 päivän kuluessa.
 

NordicBetin vedonlyönnin talletusbonuksen voi lunastaa täältä.

 

Voittojen kotiuttaminen

NordicBet  voitot voi nostaa pankkitilille tai maksukortille (Visa ja MasterCard). Rahanpesuun liittyvien sääntöjen vuoksi voitot voidaan maksaa vain sille tilille tai kortille, jota on käytetty talletuksen tekemiseen. NordicBet maksaa voitot suosituimpiin nettilompakoihin kuten Skrill ja NETELLER. NordicBet ei peri rahojen kotiuttamisesta maksua.

Nostojen käsittely kestää tyypillisesti 1-3 päivää. NETELLER ja Skrill maksuvat näkyvät usein tilillä jo 12 kuluessa nostosta. Luotto/maksukorteille tehtyjen nostojen käsittelyaika on 2-3 arkipäivää.

Kun asiakas nostaa ensimmäisen kerran summan, joka on suurempi kuin 300 – 500 euroa, pyytää NordicBet asiakasta todennäköisesti toimittamaan kopion kuvallisesta henkillöllisyystodistuksesta. Yleensä riitää, että ottaa passista tai henkilökortista kuvan puhelimella ja lähettää sen sähköpostin liitteenä NordicBet asiakaspalveluun. Suuren noston yhteydessä asiakkaan henkillöllisyyden varmentaminen Maltan rahapelilisenssin edellyttämä toimenpide. 

 

Asiakaspalvelu

NordicBet palvelee suomalaisia asiakkaita suomenkielellä joka päivä kello 09:00-01:00. Live chatin vastausaika on 30 sekuntia, kun sähköpostitse lähetetty pyyntö käsitellään suunnilleen tunnissa. Tämän lisäksi NordicBetille voi myös soittaa numeroon 0800917753.

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suosituin TV-urheilun opas.