NBA:n pudotuspelit näkyvät viikonloppuna ilmaiseksi

 

nba pudotuspelit playoffs ilmaiseksi

Katso NBA:n pudotuspelien avausviikonloppu ilmaiseksi

NBA.com tarjoaa sivuillaan teaserina vapaata katselua NBA League Pass suoratoistopalvelussa. Katselun aloittaminen vaatii korttitietojen syöttämistä, mutta avausviikonlopusta ei peritä maksua. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana sopimuksen irtisanomisen kanssa, jotta korttia ei myöhemmin veloiteta. Ruutu + ja Nelonen Pro esittävät lauantaina ja sunnuntaina kello 22:00 Suomen aikaan alkavat ottelut.  

Vedonlyöntiyhtiöt Betsson, Betsafe ja Unibet esittävät kaikki NBA:n pudotuspelien ottelut omilla live-vedonlyönnin kanavillaan ilmaisina striimeinä. Näissä lähetyksissä ruudun kokoa on kuitenkin rajoitettu. Ottelun katsominen ei edellytä vedonlyömistä, mutta pelitilillä on oltava rahaa. 

 

Cleveland edelleen suosikki idässä

NBA:n runkosarja pelattiin viime yönä päätökseen. Golden State Warriors löi jälleen pöytään koko sarjan kovimman voittoprosentin .817. Voittoja (67) Warriors keräsi kuusi vähemmän kuin edellisellä kaudella, mutta se ei kerro joukkueen heikentymisestä. Joukkueen valmentaja Steve Kerr pisti viime kesän finaalitappion osaksi 1995-96 Chicago Bullsin voittoennätyksen jahtaamisen aiheuttaman rasituksen piikkiin.

Idässä Boston Celtics (53-29) ohitti Cleveland Cavaliersin (51-41) konferenssin parhaana joukkueena. Hallitseva mestari Cavaliers kärsi koko kauden avainpelaajien loukkaantumisista mm Kevin Love ja J.R. Smith ja on edelleen suurin suosikki etenemään idästä NBA:n finaaleihin.

 

Tosipelit alkavat lauantaina

Siinä missä useat NBA:n runkosarjan viimeisten kierrosten ottelut ovat saattaneet olla panoksetonta pakkopullaa, muuttuu meno täysin pudotuspelien alkaessa. Viimeisen neljänneksen pomputelleiden rotaatiojätkien peliaika romahtaa, kun staroja ei enää säästellä. Luvassa on buzzerbeatereita ja korin alla viuhuvia kyynärpäitä. 

Avauskierroksen pareista ehkä mielenkiintoisin on Houston Rocketsin ja Oklahoma Thunderin kohtaaminen lännessä. Rocketsin James Harden ja Thunderin Russell Westbrook ovat entisiä joukkuetovereita ja vahvimpia ehdokkaita voittamaan NBA:n arvokkaimman pelaajan palkinnon. 

 

NBA:n pääsiäisviikonlopun ohjelma:

 

Lauantai 15.4.

Cavaliers vs Pacers, Game 1, 22:00

 

Sunnuntai 16.4.

Raptors vs Bucks, Game 1, 00:30

Spurs vs Grizzlies, Game 1, 03:00

Clippers vs Jazz, Game 1, 05:30

Wizards vs Hawks, Game 1, 20:00

Warriors vs Trailblazers, Game 1, 22:30

 

Maanantai 17.4.

Celtics vs Bulls, Game 1, 01:30

Rockets vs Thunder, Game 1, 04:00

 

Myös NBA:n lähetystiedot näet palvelumme etusivulta.