Jokerien KHL-ottelut näkyvät Viasatilla

 

Viasatin ja Viaplayn omistava MTG on tehnyt 4-vuotisen jatkosopimuksen KHL-otteluiden esittämisestä yksinoikeudella Suomesssa ja muissa Pohjoismaissa.

TV-sopimuksen hierominen venyi kalkkiviivoille, sillä vielä kaksi viikkoa ennen KHL-kauden alkua ei sopimusta oltu julkistettu. Silloin Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen kommentoi tilannnet suositulle Jatkoaika jääkiekkosivulle seuraavasti. 

− Sopimuksen julkistaminen on jostain syystä viivästynyt. Meillä on ollut keväästä lähtien käsitys, että yhteistyö Viasatin ja KHL:n välillä jatkuu. Se, että sopimusta ei ole julkaistu on ihmetyttänyt myös meitä.

50-vuotistaivaltaan juhliva Jokerit aloittaa neljännen kautensa KHL-kautensa 23. elokuuta vierasottelulla Dinamo Minskiä vastaan. Osittain venäläisten omistama joukkue ilmoitti maaliskuussa tehneensä viiden vuoden vuoden jatkosopimuksen KHL:n kanssa. Viasatin urheilukanavilla ja Viaplayssa Jokereiden KHL-ottelut näkyvät uuden sopimuksen puitteissa kauteen 2020-2021 asti.

Alkavalla kaudella Viasat ja Viaplay lupaa Jokereiden otteluiden lisäksi esittää suorina lähetyksinä 4-6 ottelua viikossa. Kaikki näytettävät ottelut selostetaan suomeksi ja selostajina Antti Mäkistä sekä Tero Kainulaista.

Olympiavuosi 2018 tekee KHL:stä alkavalla kaudella entistäkin mielenkiintoisemman sarjan, koska Suomen olympiajoukkueen runko rakentuu KHL-pelaajien varaan NHL-pelaajien jäädessä pois olympialaisista.

KHL-kausi alkaa 21. elokuuta mestari SKA Pietarin ja runkosarjan voittaja TsSKA Moskovan kohtaamisella. Hartwall Arenalla järjestettävien koripallon EM-kisojen Jokerit pääsee kotijäälle vasta 16. syyskuuta.

Lue myös nämä: