20190312 Tappara-HIFK

SUB esittää HIFK:n ja Kärppien kohtaamisen

Perjantai 29.11. klo 18:30 HIFK – Kärpät
TV:
Sub, Telia ja Cmore

SM-liigan ystäville on perjantaina tarjolla ilmaisherkkua, kun SUB esittää kello 18:30 alkavan HIFK:n ja Kärppien välisen ottelun. Sarjan kärkeä pitävä Kärpät lähtee hakemaan Nordikselta revanssia, sillä joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi HIFK:n voittoon jatkoajalla. 

Oululaisilla on allaan 3-1 voittopeli JYP:iä vastaan, kun taas HIFK hävisi keskiviikkona aneemisen esityksen jälkeen Jukureille. Stadilaisten tappio oli notkahdus muuten komeassa sarjassa. HIFK on voittanut kymmenestä edellisestä pelistään seitsemän ja jäänyt vain kahdesti kokonaan ilman pisteitä.

Kärpille tiistain voitto oli jo 11. peräkkäinen kolmen pisteen peli. Jos Mikko Mantereen luotsaama ryhmä voittaa tänä iltana HIFK:n varsinaisella peliajalla, sivuaa se Vladimir Jursinovin  TPS:n 12 peräkkäisen voiton putkea kaudelta 1993-94. Viime kaudella Kärpät rikkoi SM-liigan piste-ennätyksen 137 pisteellään. Silloin 23 jälkeen pussissa oli 54 pistettä, mutta nyt vauhti on vieläkin kovempi, sillä kasassa on saman ottelumäärän jälkeen jo 60 pinnaa.