Betsson veikkaus ja vedonlyönti

Betssonin ajankohtaisiin kohteisiin voit siirtyä suoraan täältä: Betsson kohteet ja kertoimet

Betssonin ajankohtaisia kampanjoita:

• Ensimmäisen talletuksen tuplaus 100 euroon asti
• Viikottainen ilmainen 10 € liveveto jääkiekkoon
• Kaksi riskitöntä vetoa jokaisella Mestarien liigan peliviikolla

Oikopolut

Rahapeliyhtiö Betssonin tarina alkaa jo vuodesta 1963, jolloin ruotsalaiset Bill Lindwall ja Rolf Lundström perustivat Restaurang Roulette AB:n. Kuten nimestä saattaa päätellä yhtiö aloitti toimintansa järjestämällä ravintoloiden ja yökerhojen pöytäpelejä. Vuonna 1968 liiketoiminta laajeni myös kolikkopeleihin, kun Restaurang Rolette AB sekä Roulett Konsult & Spelautomater AB yhdistyivät. 1972 yhtiö rekisteröi Cherry nimen sekä logon.

Vuonna 2000 Cherry otti merkittävän askeleen kohti online-pelien järjestämistä ostamalla sijoitusyhtiä Kinnevikin osakkeet pelisuunnitteluun erikoistuneesta Net Entertainmentista. Kauppa rahoitettiin Cherryn omilla osakkeilla ja sen myös Kinnevikistä tuli Cherryn suurin osakkeenomistaja. 

2003 Cherry osti englantilaisen vedonlyöntipörssin Betsson.comin, joka sai seuraavana vuonna Maltan rahapelilisenssin. Net Entertainment ja Beysson kasvoivat voimakkaasti internet-pelaamisen yleistyessä vuosituhannen vaihteen jälkeen. Vuonna 2008 Betssonin liikevaihto ylitti miljardi Ruotsin kruunua. 

2011 Betsson osti nopeasti kasvaneen kilpailijansa Betsafen sekä vuotta myöhemmin Nordic Gaming Groupin, jonka brändeihin kuului Pohjoismaissa suosittu Nordicbet. 2010-luvulla Betsson Goup on kasvanut edelleen yritysostojen kautta pyrkien laajentumaan muun muassa Etelä-Amerikkaan. 

 

Mikä on Betssonin ja Betsson AB:n ero?

Betsson on yksi Tukholman pörssissä listatun Betsson AB:n tuotemerkeistä. Betsson tarjoaa rahapelejä verkossa osoitteessa www.betsson.com ja Betsafe sekä Nordicbet ovat sen sisarbrändejä.

Betsson on yhdessä Unibetin, Expektin ja Centrebetin kanssa yksi ensimmäisistä Suomeen rantautuneista ulkomaalaisista online-rahapeliyhtiöistä. Betsson kasvoi nopeasti 2000-luvun puolivälissä eletyn pokeriboomin myötä.

Erityisen menestyksekäs oli Betssonin “pelaa pokeria verkossa ilmaiseksi” TV-kampanja, jossa Duudsonit mainostivat Betsson.fi sivuston alla tarjottua ilmaisversiota pokerista. 2010-luvulla Bessonin suomalaisina mainoskasvoina ovat toimineet muun muassa Jari Litmanen, Petteri Koponen, Teemu Tainio sekä Sami Hyypiä.

 

https://www.youtube.com/watch?v=-s1uFrJfBbs

Duudsonit toimivat joskus kauan sitten Betssonin mainoskasvoina

 

Betssonin kertoimet

Betssonin urheiluvedonlyönnin kertoimet ovat pääsääntöisesti parempia kuin Veikkauksen kertoimet. Betsson Groupin toimintojen yhdistämisen myötä Betssonin kertoimet eivät poikkea enää merkittävästi Betsafen tai NordicBetin kertoimista.

 

Panosrajat

Betsson seuraa melko tarkasti asiakkaidensa pelikäyttäytymistä ja yhtiö saatta joissain tapauksissa asettaa panosrajat ammattilaispelaajaksi luokittelemalleen asiakkaalle.

 

Betssonin live-vedonlyönti

Live-vedonlyönnin kasvavan suosion myötä Betsson on kehittänyt live-vedonlyönnin pelialunstaansa. Tyypillisesti Betssonin kohdetarjonta on laajempi kuin Veikkauksella. Live-vedonlyönnin palautusprosentti on Betssonilla suunnilleen sama kuin yhtiön tarjoamissa ennakkokertoimissa.

 

Betsson live-stream

Betsson tarjoaa live-vedonlyöntinsä yhteydessä live-striimin seuraaviin palloilusarjoihin. Betssonin live-striimeistä voi lukea lisää BetssonTV artikkelista. 

Espanjan La Liga, jalkapallo
Italian Serie A, jalkapallo
Ranskan Ligue 1, jalkapallo
Ruotsin Allsvenskan, jalkapallo
CHL, jääkiekko
SHL, jääkiekko
NBA, koripallo
Euroliiga, koripallo

 

Talletusbonus

Betsson tarjoaa suomalaisille urheiluvedonlyönnin asiakkailleen 100 % talletusbonuksen 100 euron asti. Näin ollen 100 euron talletuksen tehnyt uusi asiakas voi aloittaa pelaamisen 200 euron kassalla.  

Vedonlyönnin talletusbonus pitää kierrättää kuusi kertaa (x6) vähintään 1.50 kertoimella ennen kuin sen voi nostaa pankkitilille, mikä tarkoittaa, että sadan euron enimmäistalletuksen kierrätysvaatimus on yhteensä 600 euroa. Pelitilin saldon bonusosa on kierrätettävä 30 päivän kuluessa.

Talletusbonuksen voit lunastaa Betssonin rekisteröitymällä täältä Betssonin sivuilta.

 

Voittojen kotiuttaminen

Betssonin voitot on mahdollista nostaa pankkitilille tai maksukortille (Visa ja MasterCard). Rahanpesuun liittyvien sääntöjen vuoksi voitot voidaan maksaa vain sille tilille tai kortille, jota on käytetty talletuksen tekemiseen. Betsson maksaa voitot suosituimpiin nettilompakoihin kuten Skrill ja NETELLER. Rahojen kotiuttaminen Betssonilla maksutonta.

Nostojen käsittely kestää tyypillisesti 1-3 päivää. NETELLER ja Skrill maksuvat näkyvät usein tilillä jo 12 kuluessa nostosta. Luotto/maksukorteille tehtyjen nostojen käsittelyaika on 2-3 arkipäivää.

Betsson todennäköisesti pyytää asiakasta varmentamaan henkilöllisyytensä ensimmäisen suuremman kotiutuspyynnön yhteydessä (noin 500 euroa). Henkilöllisyys varmennetaan lähettämälle Betssonille kuva kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta. Suuren noston yhteydessä asiakkaan henkillöllisyyden varmentaminen on Maltan rahapelilisenssin edellyttämä toimenpide. 

 

Asiakaspalvelu

Betsson palvelee suomalaisia asiakkaita suomenkielellä joka päivä kello 09:00-01:00. Live chatin vastausaika on 30 sekuntia, kun sähköpostitse lähetetty pyyntö käsitellään suunnilleen tunnissa. Betssonin asiakaspalvelun tavoittaa myös numerosta  0800115290.

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suosituin TV-urheilun opas.