FC BATE Borisov – HJK | 25.7.2018 maksuton live-stream

Katso 9.8. Olimpija Ljubljana – HJK, Eurooppa-liigan karsinta ilmaiseksi
→  Lue lisää täältä

HJK eteni Mestarien liigan karsintojen toiselle kierrokselle lyömällä färsaarelaisen Vikingurin kahden ottelun yhteistuloksella 5-2. Klubin osalta eurounelman jahtaaminen jatkuu keskiviikkona 25. heinäkuuta, kun joukkue kohtaa vieraissa valkovenäläisen FC BATE Borisovin. 

Viime vuosina suomalaisjoukkueiden karsintamatsien esittäjänä kunnostaunut Unibet tarjoaa yksinoikeudella myös BATE:n ja HJK:n kohtaamisen live-striimin. Matsin katsominen Unibet TV välityksellä on ilmaista, mutta vaatii pelitilin, jolla on vähintään yksi sentti rahaa.

 

Mitä BATESTA tiedetään? 

Jos HJK on ollut 2010-luvulla Suomen kiistaton ykkösseura, on BATE:lla vähintään vastaava asema Valko-Venäjällä, jonka on mestaruuden borisovilaisseura on voittanut 12 kertaa peräkkäin. Kovana kotijoukkueena tunnettu BATE on selvinnyt Mestarien liigan lohkovaiheeseen viimeisen kymmenen vuoden aikana keskimäärin joka toisella yrittämällä.

Jalkapallon siirtomarkkinoita seuraava Transfermarkt sivusto laskee BATE:n pelaajiston lähes neljää kertaa arvokkaammaksi kuin neljän miljoonan hintaiseksi arvioidun HJK:n miehistön. Suomalaisille tutuimmat pelaajat ovat Arsenalia ja Barcelonaan uransa huipulla edustanut Aleksandr Hleb sekä FC Lahdesta pelannut Jasse Tuominen

HJK saa BATE:n vieraakseen karsinnan toisessa osaottelussa 1. päivä elokuuta. Kello 19:00 alkavaan otteluun voi ostaa lippuja Tiketin verkkosivuilta.

HJK:n jatko-ohjelma

Jos HJK etenee otteluparista jatkoon, kohtaa se Mestarien liigan kolmannen karsintakieroksella joka albanialaisen FK Kukesin tai azerbaijanilaisen Qarabag FK:n. Siinä tapauksessa, että HJK ei tie Mestarien liigassa nousee pystyyn, jatkaa Klubi Eurooppa-liigan karsintaan, jossa vastaan tulee Olimpija Ljublijana tai Crusaders. 
 

Ohje matsin katsomiseen

  1. Mene Unibetin Eurooppa-liigan streaming-sivulle tästä linkistä
  2. Jos et ole Unibetin asiakas, avaa tili täältä ja tee haluamasi kokoinen talletus (Huom. Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen ensimmäisen talletuksen tuplaamista aina 100 € saakka. Voit hyödyntää edun vain ensimmäisellä talletuskerralla)
  3. Ottelun katsominen on ilmaista, mutta edellyttää, että tilillä on vähintään 0,01 € pelirahaa. 
  4. Näytön koko on rajoitettu noin 600 pikseliin. Striimi-ikkunaa voi kuitenkin suurentaa painamalla pari kertaa Windowsissa CTRL & + yhdistelmää TAI Macilla CMD & + yhdistelmää.
  5. Tarkista selaimen Flash-asetukset, jos striiimi ei käynnisty. 
  6. Lataa Unibetin sovellus Apple tai Android-kaupasta, jos haluat katsoa pelin mobiililaitteella.