Vilkas urheiluviikonloppu edessä – tässä parhaat palat!

Alkavana viikonloppuna urheilun ystäviä hemmotellaan, sillä tv:ssä on tarjolla runsaasti eri lajien arvokisoja. Talvilajien MM-kisat ovat täydessä vauhdissa, futiksen eurokentillä pelataan huippukamppailuja ja Leijonat pelaa EHT-turnauksessa.

Ampumahiihdon MM-kisat

Ampumahiihdon MM-kisoissa jaetaan viikonlopun aikana neljä kultamitalia. Pokljukan talvimaisemissa kisataan perjantaina miesten pikakisa, lauantaina naisten pikakisa ja sunnuntaina ratkaistaan mestaruudet takaa-ajokisoissa.

Katso tästä ampumahiihdon MM-kisojen ohjelma

Alppihiihdon MM-kisat

Alppihiihdon MM-kisat lähtivät yskähdellen käyntiin Italian Cortina d’Ampezzossa, kun sääolosuhteet peruutti avauspäivien kisat. Viikonloppuna on kuitenkin vauhtilajien vuoro, sillä lauantaina lasketaan naisten ja sunnuntaina miesten syöksylaskut.

Katso tästä alppihiihdon MM-kisojen ohjelma

Freestylen ja lumilautailun MM-kisat 

MM-kisat järjestetään kolmessa eri osassa talven aikana. Viikonloppuna kisataan Ruotsin Idressä ja lajeina ovat skicross ja lumilautakrossi.

Katso tästä viikonlopun tv-lähetykset

Hiihdon nuorten MM-kisat

Suomi otti avauspäivänä heti kultamitalin ja viikonloppuna kisat jatkuvat Vuokatilla. Perjantaina hiihdetään pikamatkoilla, lauantai on viestipäivä ja sunnuntaina on maratonmatkojen vuoro. Kisat näkyvät sekä YLE Areenassa että Elisa Viihde Sport -kanavalla.

Katso nuorten MM-hiihtojen ohjelma

Hiihdon SM-kisat

Pyhäjärven SM-kisoissa on vilkas viikonloppu. Kisaohjelmassa ovat parisprintit, sprintit, naisten 10 km ja miesten 15 km.

Katso hiihdon SM-kisojen tv-ohjelma

Jääkiekon EHT-turnaus

Kolmas EHT-turnaus on täydessä vauhdissa Ruotsissa. Leijonat hävisi avausottelunsa Venäjälle, la lauantaina Suomi kohtaa Tshekin klo 13 ja sunnuntaina vastassa on isäntämaa Ruotsi.

Katso EHT-turnauksen lähetykset

Jalkapallossa runsas tarjonta

Englannin Valioliigassa viikonloppu alkaa herkkupalalla, kun hallitseva mestari Liverpool matkustaa Leicesterin vieraaksi. Ilta jatkuu yhtä mehukkaasti, kun Manchester City kohtaa Tottenhamin.

Serie A:n huippupelit viikonloppuna ovat Napoli – Juventus (lauantai) ja Inter – Lazio (sunnuntai).

Veikkausliigan alkuun on vielä tovi, mutta Suomen Cup pyörii täydellä höyryllä. Lauantain mielenkiintoisin peli on Helsingin paikallisottelu HJK – HIFK.

Katsot tästä kaikki jalkapallon tv-ottelut

Koripallon Suomen cupin finaalit

Koripallossa ratkotaan viikonloppuna Suomen cupin mestarit. Lauantain miesten finaalissa kohtaavat Helsingin Seagulls ja Tampereen Pyrintö. Sunnuntain naisten finaaliin selviytyivät Espoo Basket Team ja Peli-Karhut.

Katso koripallolähetykset tv:ssä

Tenniksen Australian avoimet

Vuoden ensimmäinen Grand Slam -turnaus kääntyy toiselle peliviikolle. Suomalaisittain jännitettävää ei enää ole, kun Emil Ruusuvuori ja Henri Kontinen ovat pudonneet jatkosta. Hallitseva mestari Novak Djokovic on edelleen ykkösssuosikki miehissä. Naisten puolella Ashleigh Barty on kotiyleisön suosikki, mutta Serena Williams ja Naomi Osaka ovat molemmat huippuiskussa.

Katsto tästä Australian avointen lähetykset