ARIS MESSINIS / AFP

UEFA-konferenssiliiga: Ilves – Djurgården 08.08 – Stream Online, Alkusoitto & Tiedot


Ilves – Djurgården IF 08.08.2024 Tiedot

Ottelu:Ilves vs Djurgården
Aloitus:8. elokuuta klo 19:00
Areena:Tammelan Stadion (Ilves)
TV-kanava:Ei TV-kanavaa
(Streaming-mahdollisuus saatavilla)

Täältä löydät otteluohjelman ja TV-lähetykset:


Ilves Tampere vs Djurgården Alkusoitto

Suomi vastaan Ruotsi, mutta tällä kertaa puhutaan jalkapallosta eikä jääkiekosta.

Ilves kaatoi yllättäen Austria Wienin dramaattisen ja maalirikkaan ottelun jälkeen Itävallassa. Ottelu meni aina rangaistuspotkuihin asti, joissa Ilves piti hermonsa kurissa ja otti kaikki rangaistukset. Nyt vastassa on Ruotsin vastustaja Djurgården, ja ensimmäinen ottelu pelataan Suomessa Tammelan Stadionilla.

Ilves jatkaa trendiään olla mukana runsasmaalisissa otteluissa. Kotona Suomessa he ovat tehneet eniten maaleja ja hyökkäyssuuntaan he voivat varmasti aiheuttaa Djurgårdenille vaikeuksia. Joukkueen tähti, hyökkääjä Santeri Haarala on tehnyt 5 maalia ja 2 syöttöpistettä viimeisissä 5 ottelussaan.

Djurgården kaatoi luxemburgilaisen Niedercornin, mutta hävisi vierasottelun 1-0. Se riitti vielä jatkoon, mutta se tuli keskikenttäpelaaja Jacob Une Larssonin pelikiellon hinnalla, sillä hän sai pelikiellon. Viimeisessä liigaottelussa avainkeskikenttäpelaaja Rasmus Schüller joutui jättämään pelin kesken loukkaantumisen vuoksi. Djurgårdenin vahvuus tänä vuonna on vakaus ja erityisesti puolustus. Tukholmalaiset ovat päästäneet Allsvenskanissa 17 ottelussa vain 16 maalia ja ovat liigan parhaimmistoa. Ruotsi on perinteisesti Suomea vahvempi jalkapallomaa, ja Djurgården on siksi suosikki tähän konferenssiliigan karsintaotteluun.

Joukkueet eivät ole koskaan aiemmin kohdanneet, mutta tästä odotetaan erittäin jännittävää ottelua taistelussa siitä, kuka etenee konferenssiliigan karsinnoissa.

Siitä tulee kaiken järjen mukaan tiukka ja jännittävä ottelu taistelussa siitä, kuka etenee konferenssiliigan karsinnoissa. Tule mukaan seuraamaan jännitystä!


Ilves Tampere Kokoonpano

Ilves on pärjännyt Tampereen kotonaan hyvin, sillä ensimmäisessä kohtaamisessa se voitti Austria Wien 2-1. Miksi vaihtaa voittavaa konseptia? Aloituskokoonpano voisi näyttää seuraavalta:

Ilves todennäköinen aloituskokoonpano:

Seppä, Jorginho, Pikkarainen, Miettunen, Maenpaa, Veteli, Arifi, Popovitch, Stjopin, Haarala, Jukkola


Djurgården IF Kokoonpano

Djurgården joutuu ravistelemaan joukkuettaan myytyään Samuel Dahlin Romaan, Rasmus Schüllerin mahdollisen loukkaantumisen ja Jacob Une Larssonin pelikiellon jälkeen. On siis vaikea tietää, miten joukkue pelaa täällä.

Djurgården todennäköinen aloituskokoonpano:

Widell Zetterström, Bergh, Danielson, Tenho, Ståhl, Leach, Fallenius, Gulliksen, Åslund, Wikheim, Hümmet


Stream Ilves – Djurgården Tänään

Valitettavasti ottelua ei näytetä Suomen televisiossa. Ilveksen ja Djurgårdenin välinen ottelu näkyy parhaiten striiminä Ilveksen kotisivuilla. Ottelun voi ostaa 10 eurolla Ilveksen verkkosivujen kautta.


Milloin Ilves ja Djurgården pelaa tänään?

Ilves-Djurgården Konferenssiliigan karsintaottelu pelataan 08/08/2024 klo 19:00.

Voinko katsoa Ilves – Djurgården ottelun televisiosta?

Valitettavasti ottelua ei näytetä Suomen televisiossa. Ottelun voi kuitenkin ostaa 10 eurolla Ilveksen nettisivujen kautta täältä.

Kumpi on suosikki voittamaan ottelun Ilves vs Djurgården IF?

Djurgården on vedonlyöntikertoimien mukaan suosikki voittamaan Ilves.