Valioliigan huippupelit viikonloppuna

Euroopassa palataan jälleen normaaliin futisarkeen, kun maajoukkuetauon jälkeen joukkueet valmistautuvat viikonlopun peleihin. Englannin Valioliigassa on jälleen luvassa tukku huippupelejä.

Manchester United – Newcastle

Lauantai, klo 17.00

Manchester Unitedin kotiottelu saa maailmanlaajuista huomiota, kun Cristiano Ronaldon paluu Old Traffordille on yksi syksyn eurofutiksen odotetuimpia tapahtumia. Yksi seurahistorian suurista valitsi siirtoikkunan lopussa entisen seuransa Manchester Cityn nenän edestä, ja nyt Ronaldo pelaa ensimmäiset minuuttinsa tällä kaudella Valioliigassa.

Jos uskot Ronaldon tekevän maalin lauantaina, katso Betssonin kerroin Ronaldon osumalle.

Kotijoukkue on aloittanut kautensa hyvin, sillä tappiosarake näyttää vielä nollaa. Lauantain vastustaja on sen sijaan ilman avausvoittoaan, ja paine manageri Steve Brucen ympärillä kasvaa viikko viikolta.

Edellisessä ottelussaan Newcastle oli kiinni voitossa Southamptonia vastaan Allan Saint-Maximin maalilla, mutta menetti kolme pistettä viime sekuntien rangaistuspotkumaalilla.

Leicester – Manchester City

Lauantai klo 17.00

Viime kauden mestari matkaa viidenneksi sijoittuneen Leicesterin kotikentälle. Leicesterillä on kova työ uusia viime kauden sijoituksensa. Alkukauden ottelut ovat olleet sille helpohkoja, sillä vastassa ovat olleet vasta Wolverhampton, West Ham ja Norwich.

Nyt Leicester joutuu ensimmäiseen todelliseen testiin, kun Pep Guardiola tuo tähtisikermänsä keski-Englantiin. City hävisi avausottelunsa, mutta kaksi edellistä ottelua se voitti murskalukemin. Jack Grealish on istunut hyvin joukkueen keskikentälle, ja Grealish voidaan hyvinkin valita Englannissa vuoden parhaaksi pelaajaksi, jos esitykset jatkuvat samanlaisella pöhinällä.

Leeds – Liverpool

Sunnuntai klo 18.30

Sunnuntain ainoa peli pelataan Elland Roadilla. Ottelu on myös osa jännittävää Futistietäjä Free2Play -kierrosta, jossa jaossa on tällä viikolla 6 000 euron pääpotti.

Newcastlen tapaan myös Leeds jahtaa ensimmäistä voittoaan Valioliigassa. Kauden avausottelussa Leeds jäi Manchester Unitedin jyrän alle, mutta sen jälkeen tuloksena on ollut kaksi tasapeliä. Voitto voi vieläkin olla tiukalla, sillä Liverpool näyttää terävämmältä joukkueelta nyt kuin 12 kuukautta sitten.

Etenkin Liverpoolin puolustuspeli on parantunut. Suurin syy siihen on Virgin Van Dijkin paluu pitkästä polvivammasta. Mohammed Salah on edelleen joukkueen kaikki kaikessa, ja Leeds saa olla varuillaan egyptiläisen taiturin kanssa.