PSG:n tähtisikermä sai jatkoa – Messin siirto varmistui

Rahassa vellovalla Paris St. Germainilla on ollut aikamoinen siirtokesä. Maailmanluokan pelaajia on saapunut jälleen kerran vino pino, mutta tänä kesänä PSG:n ei ole tarvinnut yhdestäkään maksaa euroakaan. Siirtoruljanssi huipentui, kun kaikkien aikojen paras jalkapalloilija Lionel Messi sai sovittua kahden vuoden sopimuksen PSG:n kanssa.


Tässä PSG:n tämän kesän huippuhankinnat – kaikki ilmaiseksi:


LIONEL MESSI

Mies ei esittelyjä kaipaa. Messi joutui vastahakoisesti lähtemään Barcelonasta, ja realistisesti hänelle oli vain yksi ottaja. 34-vuotias Argentiinan maajoukkuekapteeni siirtyi Pariisiin ilmaiseksi, mutta palkka on edelleen hulppea. Messi halusi jatkaa uraansa huipputasolla vielä seuraaviin MM-kisoihin, jotka pidetään Qatarissa marras-joulukuussa 2022.GIANLUIGI DONNARUMMA

Italian maajoukkuevahti ilmoitti jo hyvissä ajoin, että hän aikoo vaihtaa seuraa pelattuaan koko uransa AC Milanissa. Uusi osoite löytyi Pariisista, vaikka PSG:n maalivahtiosastolla oli jo ennestään päteviä torjujia. 22-vuotias Donnarumma ottaa kuitenkiun luonnollisesti paikkan ykkösveskarina, ja sysää Keylor Navasin vaihtopenkille.


SERGIO RAMOS

On mielenkiintosta nähdä, minkälaiseen rooliin 35-vuotias Real Madridin legenda istuu PSG:ssä. Hän jäi jo viime kaudella vaihtopenkille Realissa, joten Ramos voi olla enemmänkin ’pukukoppihankinta’ kuin todellinen vahvistus puolustukseen.


GEORGINIO WIJNALDUM

30–vuotiaan Wijnaldumin siirto jää ehkä muiden tähtihankintojen jalkoihin, mutta keskikenttäpelaaja tulee varmasti saamaan paljon minuutteja avauksessa. Wijnaldum oli Liverpoolin kulmakivi 5 vuotta, ja miehen palkintokaappi täyttyi tuona aikan useilla mitaleilla.


Katso kaikki Ligue 1:n ottelut täältä!