Mestarien liigassa tarjolla vielä 4 jatkopaikkaa

Mestarien liigan lohkovaiheen viimeinen ottelukierros pelataan keskiviikkona. Panosta on vielä paljon, sillä suurjoukkueista Atletico Madrid, Real Madrid ja Inter ovat kaikki putoamisvaarassa.

Katso tästä kertoimet illan Mestarien liigan otteluihin!

Mestarien liigan jatkopeleihin pääsee 16 joukkuetta. Jatkopaikan ovat varmistaneet seuraavat joukkueet:

SaksaBayern München, Borussia Dortmund, Red Bull Leipzig
EnglantiManchester City, Liverpool, Chelsea
EspanjaBarcelona, Sevilla
ItaliaLazio, Juventus
RanskaParis St. Germain
PortugaliPorto

Lohko A

Bayern München – Lokomotiv Moskova

Red Bull Salzburg – Atletico Madrid

Red Bullin sponsoroima toinen joukkue Leipzig pudotti tiistaina jatkosta Manchester Unitedin. Nyt ’kaimaseura’ voi yltää toisen suurjoukkueen tiputtamiseen. Ottelun juoni on selvä: voittaja etenee helmikuun jatkopeleihin.

Salzburgille riittää jopa tasapeli kotikentältä, mutta Atletico on tällä hetkellä Euroopan kuumimpia joukkueita. Joukkue johtaa La Ligaa ja sen maaliero 10 ottelun jälkeen on 21–2. Vieraskentästä huolimatta Atletico on suosikki illan ottelussa.

Lohko B

Real Madrid – Mönchengladbach

Inter – Shakhtar Donetsk

‘Kuoleman lohkossa’ on kaikki auki, sillä jumbona majaileva Inter voi vielä päästä kahden parhaan joukkoon kotivoitolla Shakhtarista. Jatkopaikka ei kuitenkaan ole sen omissa käsissä, sillä Interin uskomaton temppu vaatii myös sen, ettei Realin ja Mönchengladbachin peli pääty tasan. Kimurantissa lohkossa sarjataulukko heiluu varmasti suuntaan ja toiseen illan aikana, sillä myös kärkipaikalla oleva Mönchengladbach voi pudota lohkokolmoseksi.

Kävi lohkossa miten tahansa, Inter on ollut ehkä suurin pettymys koko Mestarien liigassa. Vain yksi voitto viidessä ottelussa on surkea suoritus yhdeltä Euroopan suurjoukkueelta.

Lohko C

Manchester C – Marseille

Olympiakos – Porto

C-lohkossa jatkopaikat ovat jo päätetty, sillä Manchester City ja Porto menevät talven pudotuspeleihin. Kolmannesta sijasta taistellaan vielä miekoin ja sapelin. Olympiakos ja Marseille ovat tasapisteissä, ja Kreikan mestarilla on paremmat lähtötelineet illan peleihin.

Marseillella voi riittää tasapeli vierasottelusta Manchester Cityä vastaan, jos Olympiakos tyrii oman ottelunsa Portoa vastaan. Usko Marseillen tasapeliin tai voittoon on kuitenkin heikko, sillä Manchester City on saanut pelinsä kulkemaan viime viikkoina.

Lohko D

Ajax – Atalanta

Midtjylland – Liverpool

Liverpoolin vierasottelu Tanskassa on merkityksetön molemmille joukkueille. Valioliigan mestarijoukkue voittaa lohkonsa ja Midtjylland jää jumboksi. Sen sijaan toinen jatkopaikka ratkeaa Amsterdamissa.

Atalantalle riittää jatkopaikkaan tasapeli. Lokakuun lopussa Atalanta ja Ajax pelasivat viihdyttävän 2-2-tasapelin ja viihdettä on varmasti luvassa nytkin. Molemmat joukkueet panostavat hyökkäyspeliin ja ennakoitavissa on maalirikas ottelu.

Katso kaikki illan lähetysajat tästä.