McGregor kohtaa Poirierin

UFC:n ystäville on tarjolla herkkua lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun Conor McGregor kohtaa Dustin Poirierin. Ottelu nähdään Suomessa Viaplayn PPV-kanavalla ja lähetys alkaa klo 01.30

Conor ”The Notorius” McGregor ja Dustin Poirier kohtaavat nyt toista kertaa urallaan. Ensimmäinen kerta oli vuonna 2014, jolloin McGregor voitti teknisellä tyrmäyksellä ensimmäisessä erässä vajaassa kahdessa minuutissa. Nyt molempi ottelija on kokeneempi ja kummatkin ovat aivan lajinsa huippuja.

Vuonna 2016 McGregorista tuli ensimmäinen ottelija UFC:ssa, joka kahmaisi itselleen samaan aikaan kahden eri painoluokan mestaruuden. Silloin hän voitti Eddie Alvarezin tyrmäyksellä toisessa erässä ja voitti samalla kevytsarjan mestaruuden.

McGregor piti taukoa ottelemisesta pari vuotta ja palasi kehään lokakuussa 2018. Brutaali taistelu Habib Nurmagomedovia päättyi McGregorin tappioon, ja kamppailun jälkeen syntyneen mellakan seurauksena McGregor sai 6 kuukauden ottelukiellon. Hieman myöhemmin hän ilmoitti lopettavansa vapaaottelu-uransa,

McGregorin paluu oli kuitenkin väistämätön, ja vuosi sitten irlantilainen voitti 40 sekunnissa Donald Cerronen.

Viaplayn PPV-illassa McGregorin ja Poirierin ottelun on luonnollisesti illan pääkamppailu. Luvassa on sitä ennen lukuisia esiotteluita.

McGregorin ja Poirierin ottelu käydään Abu Dhabin Fight Islandilla.