Manchester Unitedilla vaikea vierasottelu Mestarien liigassa

Mestarien liigan kolmas ottelukierros pelataan loppuun keskiviikkona. Vaikka Manchester Unitedin pelit ovat yskähdelleet Valioliigassa, johtaa se omaan lohkoaan Mestareiden liigassa puhtaalla pelillä. Nyt edessä on vaikea vierasottelu Istanbulissa.

Katso tästä kertoimet illan Mestarien liigan otteluihin!

Ole Gunnar Solskjär joutui tiistaina vastailemaan lehdistön edessä kysymyksiin Manchester Unitedin ailahtelevista tuloksista. Vaikka joukkue on hävinnyt vain kolme ottelua tällä kaudella, on sen sarjasijoitus Valioliigassa hämmentävän huono. Seitsemän ottelun jälkeen United on vasta sijalla 15, vaikka alkukauteen on mahtunut muutamia loistavia otteluita.

Kaksi loistavaa peliä onkin sattunut juuri Mestarien liigan lohkovaiheessa. Ensin se kepitti Paris St. Germainin vieraskentällä 2-1 ja viikko sitten United murskasi RB Leipzigin peräti 5-0. Voittamalla keskiviikkona Istanbul Basaksehirin Ole Gunnar Solskjärin joukkue ottaa suuren harppauksen kohti Mestarien liigan jatkopelejä.

Mutta vaikka Unitedilla on napannut kaksi hienoa voittoa eurokentiltä, Valioliigassa joukkueen otteet ovat olleet haparoivia. Viime viikonloppuna se hävisi kotikentällään Arsenalille 0-1, ja sitä edellisessä ottelussa se pelasi maalittoman tasapelin Chelseaa vastaan.

Solksjär vietti viime viikonloppuna 100. ottelunsa Unitedin päävalmentajana. Tilastollisesti norjalaisen parivuotinen aika seuran johdossa on kohtalaisen masentavaa luettavaa: United on voittanut hänen alaisuudessaan vain 56 ottelua ja pistekeskiarvo on ainoastaan 1,56 ottelua kohden.

Unitedin keskiviikon vastustajan Istanbul Basaksehirin tiedettiin etukäteen olevan H-lohkon heikoin joukkue. ensimmäistä kertaa lohkovaiheessa pelaava turkkilaisjoukkue ei ole vielä pystynyt maalintekoon kahdessa ensimmäisessä ottelussa, kun se on hävinnyt sekä PSG:lle että Leipzigille numeroin 0-2. Viikko sitten PSG:tä vastaan sillä oli kuitenkin omat mahdollisuutensa ennen kuin Moise Keanin kaksi maalia ottelun toisella puoliajalla musersivat haaveet avauspisteistä.

Turkin mestarin alkukauden tulokset eivät ole mairittelevia, sillä vaikka se voittikin viime viikonlopun liigapelinsä, on se omassa sarjassaan vasta sijalla 14.

Keskiviikon Mestarien liigan ottelut:

Zenit – Lazio klo 19.55

Istanbul Basaksehir – Manchester U klo 19.55

Sevilla – Krasnodar klo 22.00

Chelsea – Rennes klo 22.00

Club Brugge – Borussia Dortmund klo 22.00

Barcelona- Dynamo Kiev klo 22.00

Ferencvaros – Juventus klo 22.00

RB Leipzig – Paris SG klo 22.00