Huuhkajien ottelut seuraavat neljä vuotta ilmaiseksi netti-tv:ssä

Pyry Soirin maali Kroatian verkkoon oli yksi MM-karsinnan harvoista ilonaiheista. Huuhkajien pelejä voi jatkossa seurata Viafreeltä.

 

Katso myös: Jalkapallon TV-lähetykset

Kaikki Suomen miesten jalkapallomaajoukkeen ottelut tänä syksynä alkavassa UEFA Nations Leaguessa, seuraavissa EM- ja MM-karsinnoissa nähdään Viafree-kanavalla, jota voi katsoa ilmaiseksi netissä.

Samat lähetykset voi katsoa myös V Sport -maksukanavalla sekä Viaplay-suoratoistopalvelulla. Studiotiimiä isännöi Ville Klinga. Pasi Rautiainen ja Mika Kottila toimivat asiantuntijoina.

Viafreen, Viasatin ja Viaplayn emoyhtiö Nordic Entertainment Goup (NENT Group) omistaa Huukajien otteluiden mediaoikeudet edellä mainittuissa kilpailussa vuoteen 2022 asti.

Myydessään mediaoikeuksia Euroopan jalkapalloliitto UEFA piti tärkeänä Suomen on koko maan kattavaa laajakaistapeitto, joka takaa sen, että Huuhkajien ottelut ovat kaikkien saatavilla. Viafree netti-tv ei vaadi rekisteröitymistä, joten lähetyksen saa nopeasti käyntiin parilla klikkauksella. Lähetyksiä voi katsoa on mahdollista yleisimmillä selaimilla sekä mobiililaitteilla
.

Huuhkajien seuraavat ottelut Viafreellä

Ukraina–Suomi, 28. maaliskuuta 2021 klo 21:45
Sveitsi-Suomi, 31. maaliskuuta klo 21.45

Suomi-Viro, 4. kesäkuuta 2021