Futistietäjä-kisa jatkuu – veikkaa oikeat lopputulokset!

Futistietäjän 4. ottelukierros on käynnissä. Toistaiseksi aiemmilla kierroksilla ei ole löytynyt voittajia, joten tämän viikon pääpalkinto on 8 000 euroa.

Ota osaa Futistietäjään ja veikkaa oikein 6 ottelun lopputulokset.


Viikon kuponki:

Bayern München – Bochum
Atletico Madrid – Athletico Bilbao
Aston Villa – Everton
Tottenham – Chelsea
PSG – Lyon
Juventus – Milan


Bayern München on suursuosikki kotiottelussaan Bochumia vastaan. Edes Barcelona ei pystynyt pysäyttämään punapaitoja tiistaina Mestarien liigassa.

Atletico Madrid ja Athletic Bilbao ovat molemmat aloittaneet kautensa hyvin. Molemmat joukkueet ovat La Ligassa vielä ilman tappiota. Bilbao on päästänyt omaan verkkoonsa neljässä ensimmäisessä liigaottelussaan vain yhden maalin.

Aston Villan ja Evertonin pelistä voi veikata tasaista vääntöä. Molemmat ovat aloittaneet kautensa kohtalaisen hyvin, vierasjoukkue Everton ehkä hitusen paremmin.

Tottenhamilla on takanaan karmaiseva 0-3-tappio Crystal Palacea vastaan. Nyt edessä on toinen peräkkäinen Lontoon paikallisottelu, mutta vastus on astetta kovempi.

PSG kohtaa Ranskan liigan huippupelissä Lyonin. Pariisilaisten tähtisikermä jäi yllättäen vain tasapeliin Mestarien liigan ottelussaan, ja Lionel Messi hakee vielä loistokuntoaan kesätauon jälkeen.

Serie A:n huippupeli pelataan Juventuksen ja Milanin välillä. Zlatan juhlisti paluutaan maalilla, mutta ruotsalaistähti oli sivussa Mestarien liigan ottelusta Liverpoolia vastaan.


Pelaa Futistietäjää – voita 8 000 euroa!