Futistietäjä – 4 000 euroa tarjolla!

Futistietäjän 2. kierros on käynnissä, ja tällä kertaa keskitytään viikonlopun MM-karsintoihin.

Paljonko voittaja voi saada palkinnoksi?

Jos veikkaat kuuden ottelun lopputulokset oikein, voitat tällä kierroksella 4 000 euroa. Jos tällä kierroksella kukaan ei saa tuloksia oikein, nousee potti ensi viikolla 6 000 euroon.

Näin ajtketaan, kunnes saavutetaan maksimipotti 10 000 euroa. Jos jollain kierroksella voittaja löytyy, palautuu pääpotti takaisin 2 000 euroon.

Ja osallistuminen on täysin ilmaista!


Ikäraja 18 vuotta | Lue säännöt ja ehdot

Kierroksen ottelut – MM-karsinta 2022

Veikattavana on siis viikonlopun MM-karsintaotteluita. Tässä kierroksen ottelut:

Latvia – Norja | Lauantai klo 19.00
Jatvia ja Norja pelaavat MM-karsinnan lohkossa G, joka on hyvin tasainen.

Norjan menestys on pitkälti tähtihyökkäähä Erling Braut Haalandin varassa, mutta Dortmundin hurjapää ei ole löytänyt oikein maalivirettä maajoukkueessaan.

Norja on aloittanut karsinnat hyvin, kun taas Latvialla on ollut vaikeuksia. Jatkopaikan kannalta Norjan on pakko voittaa etukäteen heikompi vastus, vaikka se pelaakin vieraskentällä.


Färsaaret – Tanska | Lauantai klo 21.45
Tanska aloitti karsinnat virheettömästi, kolme voittoa maalierolla 14-0. EM-sankarit ovatkin hyvässä vireessä ja ottelussa on vain yksi suosikki.

Färsaaret ovat toki kotikentällä, mutta tuskin pystyvät vastustamaan Tanskan hyökkäysvoimaa.


Ukraina – Ranska | Lauantai klo 21.45
Mielenkintoinen ottelu Suomen MM-lohkossa, ja toki myös Suomen MM-haaveiden kannalta tärkeä peli. Molemmat maat pelasivat EM-turnauksessa vaihtelevin ottein.

Ukraina aloitti karsinnat tasapeleillä – kuten Suomikin – joten kotivoitto olisi sille tervetullut. Ranska on kuitenkin lohkon etukäteen vahvin joukkue eikä ole tottunut häviämään pelejä.


Englanti – Andorra | Sunnuntai klo 19.00
EM-finalisti kohtaa yhden Euroopan heikoimmista joukkueista. Kotivoitto on lähes varma, mutta minkälaisilla lukemilla?

Englannin valmentaja Gareth Southgate antaa tässä ottelussa todennäköisesti mahdollisuuden normaalin avauskokoonpanon ulkopuolella oleville pelaajille.


Belgia – Tšekki | Sunnuntai klo 21.45
Nämä kaksi joukkuetta taistelevat E-lohkon ykköspaikasta. Tšekki onnistui hyvin kesän EM-kisoissa, kun taas Belgia ”epäonnistui” jälleen kerran.

Tšekki on jo hävinnyt karsinnoissa yhden pelin, kun Wales voitti sen 1-0. Joukkueet kohtasivat maaliskuussa Prahassa, silloin peli päättyi tasan 1-1.


Sveitsi – Italia | Sunnuntai klo 21.45
Molemmat joukkueet ovat aloittaneet C-lohkon virheettömästi. Italia ei kolmessa avausottelussaan päästänyt maaliakaan omaan verkkoon eli Euroopan mestarin puolustus on toiminut tutun varmaotteisesti.

EM-turnauksessa joukkueet pelasivat samassa lohkossa ja Italia oli selkeästi parempi luvuin 3-0.

Kierros 2: näin pelaat

Futistietäjän 2. kierros on avattu ja voit rekisteröitymisesi jälkeen käydä veikkaamassa otteluiden lopputuloksia. Jos olet jo rekisteröitynyt, pääset käyttäjätunnuksella helposti veikkamaan. Palkintopotissa tällä viikolla on 4 000 euroa.