Fury vs Wilder – kolmas kohtaaminen

Nyrkkeilyn huippuottelu kamppaillaan Las Vegasissa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun Tyson Fury ja Deontay Wilder kohtaavat kolmannen kerran. Odotettu kohtaaminen on siirtynyt lähes vuodella.

Fury vs Wilder osat I ja II

Kaksikko kohtasi toisensa nyrkkeilyringissä ensimmäisen kerran joulukuussa 2018. Kamppailu päättyi hieman kiistellysti tasapeliin, vaikka Tyson Fury (BoxRec) näytti olevan tuossa ottelussa parempi. Tosin Wilder löi Furyn lattiaan kahdesti, kerran 9. erässä ja kerran 12. erässä.

Toinen ottelu käytiin 22. helmikuuta 2020, jonka Fury voitti 7. erässä. Wilderin (BoxRec) nurkkaus heitti pyyhkeen kehään, jotta nyrkkeilijä olisi välttynyt suuremmilta vammoilta. Fury hallitsi ottelua alusta loppuun.

Fury vs Wilder III – The Gyspsy King vastaan The Bronze Bomber

Myös kolmannessa kohtaamisessa Fury on selkeä suosikki. Vedonlyöntiyhtiöt antavat Furyn voittokertoimeksi vain noin 1.30. Fury on uhonnut kukistavansa Wilderin selvästi eikä nyrkkeilyasiantuntijoiden piiristä ole kuulunut montaakaan eriävää mielipidettä suosikista.

Wilder on siis selkeä altavastaaja, kuten on ollut jokaisessa kaksikon kohtaamisessa. Furyn mielestä Wilder on suostunut otteluun vääristä syistä – rahasta.

Heleniuksella elämänsä ottelu

Ennen Furyn ja Wilderin ottelua Robert Helenius astuu samaan rinkiin tärkeässä kamppailussa. 37-vuotias Helenius kohtaa Adam Kownackin, jonka Helenius voitti viime vuoden maaliskuussa. Helenius voi voitolla edetä aina MM-otteluun saakka.

Fury vs Wilder – Miten näet ottelun?

Nyrkkeilyillan tv-oikeudet omistaa Suomessa NENT Group, ja Viaplay aloittaa studio-osuuden klo 03.30 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Itse kamppailu näkyy Pay-Per-View -kanavalla.