Bottas jälleen palkintopallille? Nappaa 30 jättikerroin!

Onnistuuko Valtteri Bottas päihittämään kotiyleisönsä edessä ajavan Lewis Hamiltonin Silverstonessa? Veikkaa Valtterin sijoittuvan kolmen parhaan joukkoon ja saat Unibetilta huippukertoimen, jolla voit voittaa panoksesi jopa 30-kertaisena!


F1-kausi on ollut Mercedeksen hallintaa

Valtteri Bottas käynnisti poikkeuksellisen formulakauden parhaalla mahdollisella tavalla nappaamalla paalupaikan heti ensimmäiseen kisaan. Itävallan GP ei mennyt ihan putkeen Lewis Hamiltonin osalta, sillä Bottaksen tallikaveri sijoittui Spielbergin Red Bull Ringillä vasta neljänneksi.

Seuraava kilpailu ajettiin samalla radalla Styria GP -nimellä. Nyt Mercedes-kuljettajien marssijärjestys muuttui, kun Hamilton ajoi voittoon jättäen Bottaksen toiseksi. Kahden kisan jälkeen Bottas oli kuitenkin edelleen johdossa koko sarjan pisteissä.

Kauden kolmannessa kisassa Unkarin Hungaroringillä nähtiin erikoinen episodi heti lähdössä, kun Bottas tuntui ottavan varaslähdön. Toisesta ruudusta Hamiltonin vierestä kisaan lähteneen nastolalaisen startti meni totaalisesti pipariksi ja sijoitus romahti ennen kuin kisa oli ehtinyt edes kunnolla käynnistyä.

Bottas taisteli kuitenkin itsensä jälleen palkintopallille, kun kisasta irtosi lopulta kolmas sija yli 9 sekunnin erolla kisan voittaneeseen Hamiltoniin. Tämä kuitenkin tarkoitti, että brittikuski siirtyi MM-pisteissä kärkipaikalle 5 pisteen erolla. Jos Bottas onnistuu tänä viikonloppuna kuromaan tätä eroa umpeen sijoittumalla 3 parhaan joukkoon, saat panoksesi takaisin 30-kertaisena lyömällä vetoa Valtterin sijoituksesta!

Mitä on odotettavissa Silverstonesta?

Silverstonessa ajetaan Itävallan tavoin kaksi kilpailua peräkkäisinä viikonloppuina, ensin 31.7. 2.8. ja toinen kilpailu 7.-9.8. Ei ole mitään syytä epäillä, etteikö Mercedes-kaksikko olisi taistelemassa aika-ajojen kärkisijoista ja voitosta.

Kukaan ei ole pystynyt vastaamaan Mersun vauhtiin tällä kaudella, ja aiempien kilpailujen tavoin myös Silverstonessa lähimpänä uhkaajana voidaan pitää Red Bullin Max Verstappenia ja Alexander Albonia.

Bottas on ajanut palkintopallille kauden kaikissa kolmessa kisassa, eikä olisi mikään ihme, jos hän uusisi saman tempun myös tulevana viikonloppuna – ja jos näin käy, myös sinä voit olla voittaja tarttumalla Unibetin loistavaan tarjoukseen.

Näin lunastat tarjouksen ja 30 kertoimen

Tarjouksen lunastaminen on todella helppoa, nopeaa ja parhaassa tapauksessa myös todella kannattavaa.


Jos teet vähintään 30 euron ensitalletuksen, pääset lisäksi pelaamaan 100 kierrosta Gonzo’s Quest Megaways -peliautomaatissa ja pääset samalla tutustumaan Unibetin kasinopeleihin.

Erityisesti vedonlyönnistään tunnettu Unibet on loistava valinta kaikille urheilunystäville, sillä löydät kohteiden joukosta F1-vetojen lisäksi myös paljon muuta – voit lyödä vetoa käytännössä kaikista lajeista, sarjoista ja turnauksista.

Liity mukaan nyt ja aloita vedonlyönti 30-kertaistamalla panoksesi veikkaamalla Valtteri Bottaksen olevan kolmen parhaan joukossa Silverstonessa!