ARIS MESSINIS / AFP

UEFA-konferenssiliiga: Tromsø IL – KuPS Kuopio 01/08/2024 Stream Online, Alkusoitto & Tiedot


Tromsø IL – KuPS Kuopio 01/08 Tiedot

Ottelu:Tromsø IL mot KuPS Kuopio
Aloitus:1. elokuuta klo 20:00
Areena:Romssa Arena
TV-kanava:Ei TV-kanavaa
(Streaming-mahdollisuus saatavilla)

Tromsø vs KuPS Kuopio Alkusoitto

On norjalaisen Tromssan ja suomalaisen KuPSin välisen toisen ottelun aika konferenssiliigan karsinnoissa. Viime viikolla Kuopiossa nähtiin erittäin tiukka ottelu, kun Tromsö voitti Suomen 0-1. Nyt Tromsö palaa Norjaan yrittämään tämän kohtaamisen ratkaisua.

Tromsö sijoittui viime kaudella Norjan liigassa kolmanneksi ja pääsi näin ollen konferenssiliigan karsintoihin. Tänä vuonna se on kamppaillut liigassa sijoittuen 17 kierroksen jälkeen kymmenennelle sijalle ja on yleisesti kamppaillut maalien tekemisessä. Tällä kaudella maaleja on tehty vain 18, ja viime viikonlopun liigaottelussa Kristiansundia vastaan se päättyi 0-0.

Huolimatta siitä, että Tromsö on ollut hieman vaisu hyökkäyssuuntaan, se on tällä hetkellä vaikea voitettava. He ovat hävinneet viidestä viimeisestä ottelustaan vain yhden ja he ovat hyviä voittamaan tasaisia pelejä.

KuPS on yksi Suomen paremmista joukkueista ja he ovat tällä hetkellä liigassa toisena (jaettu kärki) HJK:n kanssa. Konferenssiliigan karsinnoissa KuPS aloitti voittamalla luxemburgilaisen UNA Strassenin 5-0 yhteismaalein, ennen kuin hävisi ensimmäisen kohtaamisen Tromssaa vastaan. Nyt kuopiolaisjoukkueen tehtävä on selvä – Norjassa on voitettava. Viikonloppuna KuPS voitti Ekenäsin 2-1 ja lähtee Norjaan itseluottamusta uhkuen.

Siitä tulee kaiken järjen mukaan tiukka ja jännittävä ottelu taistelussa siitä, kuka etenee konferenssiliigan karsinnoissa. Tule mukaan seuraamaan jännitystä!


Tromsø IL Kokoonpano

Tromso on saanut täältä hyvän lähtökohdan, ja se viihtyy paremmin kotikentällään. Joukkue muodostettaneen samalla tavalla kuin voitto-ottelussa Suomessa ja silloin nähdään seuraavat nimet.

Tromsø IL todennäköinen aloituskokoonpano:

Jensen; Jenssen, Guddal, Skjaervik; Norheim, Antonsen, Hjerto-Dahl, Jenssen, Paintsil; Nordas, Romsaas


KuPS Kuopio Kokoonpano

KuPS:n on mentävä tässä ottelussa eteenpäin, mutta mitään stressiä ei ole alusta asti. Suomen ottelu oli hyvin tasainen ja jos samanlainen skenaario tulee, niin Kuopiolla on hyvät mahdollisuudet kaataa Tromso. Joukkue tullaan todennäköisesti muodostamaan samalla tavalla kuin ensimmäisessä kohtaamisessa.

KuPS todennäköinen aloituskokoonpano:

Kreidl; Antwi, Miettinen, Hamalainen, Savolainen; Ruoppi, Pennanen, Siltanen, Luyeye-Lutumba; Diawara, Vidjeskog


Stream Tromsø IL – KuPS Tänään

Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat hyviä kertoimia ja suoratoistovaihtoehtoja joihinkin otteluihin, ja Unibet on erittäin hyvä vaihtoehto. Etsitkö mahdollisuutta katsoa ottelua Tromso-KuPS? Kokeile käydä Unibetillä ja suoratoistaa ottelu siellä. Suoratoisto vaatii kuitenkin vedonlyöntitilin ja talletuksen.


Milloin Tromsø IL ja KuPS pelaa tänään?

Tromsö-KuPS Konferenssiliigan karsintaottelu pelataan 01/08/2024 klo 20:00.

Voinko katsoa Tromsø vs KuPS Kuopio ottelun televisiosta?

Valitettavasti ottelua ei näytetä Suomen televisiossa.

Kumpi on suosikki voittamaan ottelun Tromsö IL vs KuPS?

Vedonlyöntikertoimien mukaan Tromsö on suosikki voittamaan KuPSin kotonaan Norjassa.