JOSE JORDAN / AFP

UEFA-konferenssiliiga: FK Austria Wien – Ilves 31/07/2024 Stream Online, Alkusoitto & Tiedot


FK Austria Wien – Ilves 31/07 Tiedot

Ottelu:FK Austria Wien mot Ilves
Aloitus:31. heinäkuuta klo 21:30
Areena:Generali Arena
TV-kanava:Ei TV-kanavaa (Streaming saatavilla)

FK Austria Wien vs Ilves Alkusoitto

Ensimmäinen kohtaaminen päättyi hieman yllättäen Ilveksen 2-1-voittoon kotonaan Suomessa, ja nyt vastakohtaaminen odottaa Itävallan pääkaupungissa Wienissä Generali Areenalla. Suomen Veikkausliigassa jo 17 ottelua pelannut Ilves, jolla on koko Suomen liigan paras hyökkäys maalimäärällä mitattuna.

Hyvän maalieron lisäksi Ilves saapuu Wieniin hyvällä itseluottamuksella, sillä se on hävinnyt viimeisestä kuudesta ottelustaan vain yhden. Toisin sanoen kyseessä on tällä hetkellä vaikea joukkue voittaa. Ilves tarvitsee jälleen vakuuttavan esityksen pudottaakseen Austria Wienin, mutta se on selvästi asettanut itsensä hyvään asemaan jatkoon. Suomalaisilla on myös kentän kuumin pelaaja tällä hetkellä Santeri Haaralassa. Hyökkääjä on tehnyt viimeiseen kuuteen otteluun viisi maalia ja on potentiaalinen otteluvoittaja.

Austria Wienille vain yhdellä asialla on merkitystä: Voittaa peli. Ehdot ovat yksinkertaiset. Suomen-tappion jälkeen joukkue on pelannut Itävallan cupissa ottelun, jossa se voitti Saalfeldenin 0-6 ja sai siten maalinteon käyntiin – sitä tarvitaan, jos se aikoo edetä Ilvestä vastaan. Maalinteosta puheen ollen, Dominik Fitz joutuu kantamaan raskasta vastuuta yhtenä itävaltalaisten vahvimmista maalintekijöistä.

Itävallan liiga ei ole vielä alkanut, mikä on kotijoukkueen ottelukunnon kannalta pieni haitta, vaikka he ovatkin paperilla oikeastaan parempi joukkue kuin suomalaisvastustaja. Kotijoukkueella ei ole syytä liialliseen stressiin tämänpäiväisessä ottelussa, sillä loppujen lopuksi maaliero on vain yksi ja heillä on kotonaan Wienissä vahva yleisön tuki.


FK Austria Wien Kokoonpano

Itävaltalaiset pitivät paljon palloa hallussaan joukkueiden edellisessä kohtaamisessa, mutta eivät oikein saaneet osumia. Ei siis olisi yllättävää, jos aloituskokoonpanossa nähtäisiin muutoksia, mutta keitä ne ovat, sitä on vaikea spekuloida. Molemmat hyökkääjät Nik Prelec ja Muharem Huskovic tekivät maalin Itävallan cupissa ja kilpailu siitä, kuka aloittaa, on epävarmaa.

Austria Wien todennäköinen aloituskokoonpano:

Sahin-Radlinger; Guenouche, Lucas Galvao, Martins, Ranfl; Fischer, Barry, Potzmann; Malone, Prelec, Fitz.


Ilves Kokoonpano

On erittäin todennäköistä, että Ilves aloittaa samalla joukkueella kuin kotiottelussa. Edellä mainittu Santeri Haarala tulee olemaan valokeilassa ottaen huomioon, että hän on tehnyt maalin neljässä peräkkäisessä ottelussa.

Ilves todennäköinen aloituskokoonpano :

Virtanen; Maenpaa, Miettunen, Pikkarainen, Jorginho; Popovitch, Arifi, Veteli; Jukkola, Haarala, Stjopin


Stream FK Austria Wien – Ilves Tänään

Jos haluat katsoa Austria Wien – Ilves televisiosta, se ei valitettavasti ole mahdollista, sillä ottelua ei näytetä Suomen televisiossa. Ilveksen sivuilta voit kuitenkin lukea, että ottelua voi striimata netissä, mutta lähetys ei sisällä selostusta ja ottelun voi ostaa kertamaksulla.

Katso miten streamata Austria Wien – Ilves:

Tämän ottelun striimauksen voi ostaa Ilveksen nettisivuilta 9.99 €:lla kertaostoksena.
Katso FK Austria Wien – Ilves ottelu täällä.


Stream FK Austria Wien vs Ilves Unibetillä

Yksi suurten vedonlyöntiyhtiöiden myönteisistä tekijöistä ei ole pelkästään hyvät kertoimet. On itse asiassa myös streamausmahdollisuuksia, ja tässä Unibet on hyvä vaihtoehto. Jos haluat katsoa ottelun Austria Wien-Ilves, yritä käydä Unibetillä ja suoratoistaa ottelu siellä. Suoratoisto vaatii kuitenkin vedonlyöntitilin ja talletuksen.


Milloin on FK Austria Wien – Ilves ottelu?

Austria Wien-Ilves Conference League karsintaottelu pelataan 31/07/2024 klo 21:30 alkaen.

Voinko katsoa FK Austria Wien vs Ilves ottelun televisiosta?

Ottelu ei valitettavasti näy Suomen TV:ssä.

Kumpi on suosikki voittamaan ottelun FK Austria Wien – Ilves?

Vedonlyöntikertoimien mukaan Austria Wien on suuri suosikki voittamaan Ilves.