Arsenal matkustaa Norjaan Eurooppa-liigassa

Eurooppa-liigassa pelataan torstaina massiiviset 24 ottelua. Torstai-iltana muutamalla joukkueella on mahdollisuus varmistaa jatkopaikkansa kevään jatkopeleissä, jonne kelpuutetaan jokaisen lohkon kaksi parasta sekä Mestarien liigan lohkokolmoset.

Katso tästä kertoimet illan otteluihin!

Arsenal on hoitanut tyylillä Eurooppa-liigan kolme ensimmäistä otteluaan. Kolme viikkoa sitten Molde oli vastaantulija Emirates-stadionilla, kun Arsenal voitti norjalaiset 4-1. Päävalmentaja Mikel Arteta saattaakin torstain vierasottelussa antaa peliminuutteja muutamalle ’reservipelaajalleen’, mutta siitä huolimatta lontoolaisten pitäisi kyetä helpohkoon voittoon Moldesta.

Molde on kuitenkin pelannut toistaiseksi Arsenal-tappiota lukuun ottamatta hyvän lohkovaiheen, sillä se on voittanut lohkossaan sekä Dundalkin että Rapid Wienin.

© TVmatchen.nu – Jalkapallo på TV

Tottenham kovassa iskussa

Tottenham on kovassa lennossa tällä hetkellä. Takana on hieno voitto Manchester Citystä ja Spurs lähtee täynnä itseluottamusta Ludogoretsia vastaan. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa voittajasta ei ollut epäselvyyttä, kun Harry Kane, Lucas Moura ja Lo Celso onnistuivat maalinteossa 3-1-voitossa. Tottenham on pitänyt maalinsa puhtaana neljä kertaa viimeisessä 7 ottelussaan, joten myös Spursin alakerta on tehokkaan hyökkäyspelin ohella ollut viime kuukausina rautaa.

Leicester sai viime viikonloppuna kovan oppitunnin Valioliigan mestareilta. Liverpool-tappiosta huolimatta Leicester on edelleen Valioliigan kärkikastissa, ja Eurooppa-liigassa joukkueella pyyhkii hyvin. Nyt sillä on mahdollisuus varmistaa jatkopaikka, jos se hakee vierasvoiton pohjois-Portugalista. Kotiottelussaan Leicester vei Bragaa peräti 4-0, mutta Braga on voittanut omassa sarjassaan mm. Benfican ja on hyvässä vireessä sekin.

Zlatan hurjassa vireessä

Milan jaksaa yllättää Seria A:ssa, sillä viikonloppuna se kaatoi Napolin vieraskentällä 3-1. Zlatan Ibrahimovic on elämänsä vireessä ja Napoliakin vastaan ruotsalainen teki kaksi maalia. Lille on noussut Ranskan liigassa mestaruustaisteluun, sillä se on vain kaksi pistettä PSG:tä perässä. Stade Pierre-Mauroylla on luvassa tasainen ottelun kahden kovakuntoisen joukkueen välillä.

Hradecky ja Kamara tulessa

Huuhkaja-pelaajat Lukas Hradecky ja Glen Kamara saavat myös peliminuutteja torstaina. Hradecky epäonnistui pahasti viikonloppuna Bundesliigassa, joten nyt maalivahdin on palattava omalle tasolleen. Bayer Leverkusen kohtaa kotikentällä israelilaisen Hapoel Be’er Shevan ja saksalaiset ovat suursuosikkeja.

Glen Kamara onnistui maalinteossa viihdyttävässä 3-3-tasapelissä Benficaa vastaan kolme viikkoa sitten. Benfica nappasi 10 pelaajalla tasapelin viimeisen minuutin maalilla, mikä oli Rangersille luonnollisesti paha pettymys. Joukkueet kilvoittelevat lohkonsa kärkisijasta, sillä Rangers ja Benfica ovat tällä hetkellä tasapisteissä lohkokärjessä.