Yle näyttää maanantaina Liverpoolin matsin FA Cupissa

Wolverhampton - Liverpool

Daniel Sturridge aloittanee FA Cupin pelin Wolvesia vastaan. 

Maanantai 7.1. klo 21:45 Wolverhampton – Liverpool
TV: Yle TV2 ja Areena sekä Viasat ja Viaplay

Maanantai-iltana voi katsoa poikkeuksellisesti brittifutista ilmaiskanavalta, kun Yle TV2 ja Areena esittävät Wolverhamptonin ja Liverpoolin kohtaamiseen FA Cupin kolmannelta kierrokselta. 

Kysymyksessä on Yleisradion sekä FA Cupin TV-oikeudet omistavan Viasatn välinen yhteistyö, joka myötä Yle saa esittäväkseen yhden ottelun perinteikkään FA Cupin jokaiselta kierrokselta toukokuun finaaliin asti. Ylen ja Viasatin emoyhtiön Nordic Entertainment Groupin (NENT Group) välinen sopimus kattaa myös Saksan Cupin ottelut. Sopimuksen mukaan Yle saa itse valita molemmpien Cupien jokaiselta kierrokselta yhden ottelun esittäväkseen.  Kaikkiaan Yle näyttää kauden 2018–2019 aikana 13 ottelua sekä mahdolliset uusintaottelut.

Klopp tehnee muutoksia 

Liverpool kärsi keskiviikkona kauden ensimmäisen tappionsa kotimaan kentillä, kun se hävisi Valioliigan kärkikamppailun Manchester Citylle maalein 2-1. Tappiosta huolimatta Liverpool jatkaa Valioliigan piikissä neljän pisteen erolla ennen Cityä. FA Cupin ottelu on Liverpoolille jo neljäs peli 13 päivän sisään, joten manageri Jürgen Klopp antanee lepovuoron ainakin osalle ykkösmiehistöstään.