Ylen FA Cup -lähetykset jatkuvat tänään viime kevään finalistien kohtaamisella

FA Cup live stream

Eden Hazardin rangaistuspotku ratkaisi viime keväänä FA Cupin voiton Chelsealle. 

Maanantai 18.1. klo 21:30 Chelsea – Manchester United, FA Cup 5. kierros
TV: Yle TV2 ja Areena sekä Viasat ja Viaplay

Ylen lähetykset FA Cupista jatkuvat maanantaina todellisella huippuottelulla, kun TV2 ja Areena esittävät Chelsean ja Manchester Unitedin välisen neljännesvälierän. Unitedilla on ottelussa kalavelkoja maksettavaan, sillä Chelsea voitti viime keväänä joukkueiden kohtaamisen FA Cupin finaalissa maalein 1-0. Kello 21:30 alkavan ottelun voi katsoa myös Viasat Jalkapallo HD kanavalta sekä Viaplayn suoratoistopalvelusta. 

Aloittaako Manchester United Sarrin lähtölaskennan? 

Unelma-alun Manchester Unitedissa saanut Ole Gunnar Solskjaer sai maistaa ensimmäisen kerran tappiota viime viikon tiistaina, kun PSG kävi hakemassa vakuuttavan 2-0 vierasvoiton Old Traffordilta. Jesse Lingardin sekä Anthony Martialin tuoreet loukkaantumiset aiheuttavat entisestään päänvaivaa norjalaismanagerille ennen Chelsean kohtaamista. Kaksikon puuttuminen saattaa avata Alexis Sanchezille sekä Romelu Lukakulle oven avauskokoonpanoon. 

Solskjaerin vastoinkäymiset ovat kuitenkin pientä Maurizio Sarrin murheiden rinnalla. Chelsea otti torstaina Eurooppa-liigassa 2-1 vierasvoiton Malmöstä, mutta se ei juurikaan poista Sarriin kohdistuvaa painetta sen jälkeen, kun joukkue on hävinnyt kaksi kolmesta viimeisimmästä Valioliigan ottelusta Manchester Citylle 6-0 ja Bournemouthille 4-0. Kotitappio Manchester Unitedille, joka ei ole voittanut Stamford Bridgellä seitsemään vuoteen, saattaisi käynnistää italialaismanagerin lähtölaskennan.