Woods – Mickelson TV-lähetykset – näin katsot "the Matchin"

Tiger Woods ja Phil Mickelson ovat joukkuetovereita Ryder cupista. "The Match" perjantaina 23.11. klo 22:00 alkaen. 

TV-lähetykset:
• The Match yksinoikeudella Ruudulta 19,95€, tilaa → täältä

Woods – Mickelson TV:stä 

Golfin legendat Tiger Woods ja Phil Mickelson kohtaavat vuoden odotetuimmassa kaksintaistelussa tämän viikon perjantaina. Ruutu+ esittää Suomen aikaa kello 22:00 alkavan tapahtuman yksinoikeudella kertamakullisena pay-per-view -tilauksena.

"The Match" nimellä markkinoitu kohtaaminen ei sisälly Ruutu+ kuukausitilaukseen. Woodsin ja Mickelsonin kohtaamisen katseluoikeuden ostaminen ei kuitenkaan vaadi voimassa olevaa Ruutu+ tilausta, vaan se on kaikkien hankittavissa. 

Woodsin ja Mickelsonin kohtaamisen voi katsoa suorana tai tallenteena, joka on katsottavissa Ruudussa 48 tunnin ajan ottelun alkamishetkestä eteenpäin. Ottelussa on englanninkielinen alkuperäisselostus. 

Aikataulu
• Klo 21.00 Pre-Match Studio Show
• Klo 22.00 The Match LIVE

Hinta ja tilaaminen
• Kertamaksullisen tapahtuman hinta: 19,95 € – voit tilata → täältä
(Early Birdie -hinta 14,95 € oli saatavilla 18.11. asti)

Mikä on "The Match"  

Ensimmäistä kertaa pelattava "The match" on täysin uniikki golfin kaksintaistelu, jossa Tiger Woods ja Phil Mickelson pelaavat 18 reikää Las Vegasin Shadow Creekin kentällä yhdeksän miljoonaan dolllarin rahapalkinnosta.   

Yhdysvalloissa kiitospäivän viikonlopulle ajoittuva tapahtuma pyrkii tarjoaa uudenlaisen kokemuksen TV-katsojille. Molemmat pelaajat sekä heidän caddiensa kantavat mikrofonia, joten kentällä käydyt keskustelut välittyvät suodattamattomina kotikatsomoihin. Tuotannossa hyödynnetään muun muassa drone-kuvaa. Amerikkalaiskatsojien on mahdollista pelata live-vedonlyöntiä TV-lähetyksen aikana ruudulle ilmestyvistä kohteista.  

Nyrkkeilymatsia muistuttavan kaksintaisteluformaatin tarkoituksena on tehdä golfia tutuksi helpommin ymmärrettävässä muodossa uusille yleisöille. Voittajan kuittaama yhdeksän miljoonan rahapalkinto on myös golfin mittapuulla poikkeuksellisen suuri. Esimerkiksi neljästä major-turnauksesta rahakkaimman, US Openin, voittajan palkinto on vain 2.16 miljoonaa dollaria.