Tapparan CHL-taival jatkuu – Illan voitolle saa nyt 50.00 kertoimen

Tiistai 12.11. klo 19:00 Tappara – EV Zug
TV: C More

Tampereen Tappara jatkaa ainoana suomalaisjoukkueena tiistaina käynnistyvissä CHL:n pudotuspeleissä, kun Jukka Rautakorven miehistö saa Hakametsään vieraakseen sveitsiläisseura EV Zugin. Lue ohjeet tämän jutun lopusta miten pääset pelaamaan ennakkosuosikkina otteluun lähtevän Tapparan voittoa peräti 50.00 kertoimella. 

Tapparan aika rikkoa kirous

Tappara on osallistunut vuonna 2014 käynnistyneeseen jääkiekon Mestarien liigan sen jokaisena kuutena kautena, mutta kertakaan kirvesrinnat eivät ole edenneet turnauksessa ensimmäistä pudotuspelikierrosta pidemmälle. Tiistaina Tappara yrittää rikkoa eurokirouksensa Sveitsin liigassa viime kaudella toiseksi sijoittunuttuneen Zugin kustannuksella. Kauden tärkein matsi on kiinnostanut myös lippuluukulla, sillä tiistai-iltana Hakametsään odotetaan jopa yli 5000 katsojaa. 

Mestarien liigan pudotuspelit ratkeavat kahden ottelun yhteistuloksella, joten Tapparan on pedattava kotijäällään mahdollisimman hyvät asemat viikon päästä Sveitsissä pelattavaan toiseen osaotteluun.  Mahdollinen jatkoaika nähdään vasta jälkimmäisessä pelissä, jos yhteismaalit ovat tasan varsinaisen peliajan päättyessä. Näin ollen jokaisella tehdyllä maalilla on merkitystä.  

Tapparan voitolle 50.00 megakerroin

Jos et ole vielä legendaarisen Unibetin asiakas, pääset pelaamaan ennakkosuosikkina otteluun lähtevän Tapparan voittoa peräti 50.00 kertoimella. Parasta kamppanjassa on se, että mahdollinen voitto maksetaan käteisenä, eli sen voi kotiuttaa heti ilman kierrätysvaatimusta. Lue tarkemmat ohjeet alta.  

Toimi näin:

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot → täältä
  2. Tee haluamasi kokoinen talletus.
  3. Pelaa Tapparan voittoa.
  4. Jos Tappara voittaa, saat panoksesi takaisin 50.00 kertoimella.