Huuhkajien historialliselle voitolle saa nyt 50.00 kertoimen

Perjantai 15.11. 2019 klo 19:00 Suomi – Liechtenstein 
TV: Nelonen, Viafree, Viasat ja Viaplay.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue pelaa perjantaina historiansa tärkeimmän karsintaottelun, kun Markku Kanervan miehistö kohtaa Telia 5G Areenan keinonurmella Liechtensteinin. Arvokisapaikka ei ole koskaan ollut näin lähellä, sillä Suomi tarvitsee viimeisestä kahdesta karsintaottelusta yhteensä kaksi pistettä varmistaakseen EM-kisakutsunsa. Suomi lähtee Liechtenstein-otteluun ylivoimaisena suosikkina saaden Veikkaukselta vain 1.04 kertoimen. Unibet kuitenkin tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden pelata Huuhkajien voittoa peräti 50.00 kertoimella. Katson tämän jutun lopusta miten hyödynnät tarjouksen. 

Liechtensteiniä ei saa aliarvioida 

Suomen perjantainen vastustaja ei kuulu jalkapallon suurmaihin, mutta Liechtenstein on osaittanut vaarallisuutensa venymällä tasapeleihin Kreikan ja Armenian kanssa. Kreikkaa vastaan Liechtenstein puristi tasapelin vieraskentällä, kun syyskuun 8. päivä Ateenan Olympiastadionilla pelattu ottelu päättyi 1-1 pistejakoon. 

Liechtensteinin ja Suomen ensimmäinen kohtaaminen päättyi Huuhkajien 2-0 voittoon Teemu Pukin sekä Benjamin Källmanin maaleilla. Kesäkuun alkupuolella pelatussa ottelussa Suomelle tilastoitiin 25 maalipaikkaa ja 11 laukasta kohti Liechtensteinin maalia, joten Huuhkajien vierasvoitto oli vähintään ansaittu. Suomen maalilla Lukas Hradecky joutui torjuntatöihin vain kahdesti. 

Telia 5G Areena on myyty jo hyvissä ajoin loppuun, ja Huuhkajat voivat luottaa perjantaina vahvaan kotiyleisön tukeen. Suomen aikainen maali vapauttaisi tunnelman, mutta stadionin ilmapiiri voi käydä hermostuneeksi, jos 0-0 lukemat säilyvät taululla pitkään. Huuhkajien kannalta hyvä uutinen on, että Bosnia-pelissä loukkaantunut luottopakki Paulus Arajuuri on toipunut pelikuntoon.

Näin saat Suomen voitolle 50.00 kertoimen 

Jos et ole vielä Unibetin asiakas, pääset pelaamaan Suomen lähes seinävarmaa voittoa peräti 50.00 kertoimella. Voitto maksetaan käteisenä ja sen voi kotiuttaa pelitilille heti. Huomaa myös 1 euron panoskatto. 

Toimi näin:

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot → täältä
  2. Tee haluamasi kokoinen talletus.
  3. Pelaa Suomen voittoa.
  4. Jos Suomi voittaa, saat panoksesi takaisin 50.00 kertoimella.