Nyt kaatuu Tre Kronor – näin saat Leijonien voitolle 25.00 kertoimen

Torstai 23.5. klo 21:15 Suomi – Ruotsi

TV: MTV ja C More 

 

Jukka Jalosen Leijona-ryhmän henkinen kantti joutuu testiin torstaina, kun Suomi saa jääkiekon MM-kisojen puolivälierissä nimivahvan Ruotsin. Tre Kronor on paperilla suosikki, mutta altavastaajan asema sopii hyvin erinomaisesti joukkueena pelaavalle Suomelle. Voittaakseen Ruotsin Suomen on löydettävä otteisiinsa sama halu, raikkaus sekä energia kuin Kanada-pelissä, joka päättyi Leijonien 3-1 voittoon. Jos uskot Leijonien mahdollisuuksiin Tre Kronoria vastaan, katso jutun lopusta miten voit saada Suomen voitolle jopa 25.00 kertoimen. 
 

Ruotsi päästää liikaa maaleja 

Suomi luistelee Ruotsin yli, jos Tre Kronor jatkaa tiistain Venäjä-matsin tapaan. Ruotsi pysyi pelissä mukana vain avauserän, jonka jälkeen Venäjä iski kuusi maalia kahteenkymmeneen minuuttiin. Ruotsalaisten ongelma on maalivahtipeli. Jacob Markström oli täysin hukassa Venäjä-pelissä, joten kokenut Henrik Lundqvist nähdään melko varmasti maalilla Suomea vastaan. "Henke" ei kuitenkaan ole ollut tässä MM-turnauksessa parhaiden päiviensä vedossa, sillä viidessä ottelussa selän taakse on mennyt 13 kiekkoa. Jos tilastosta pudotetetaan heittopussimaat Italia ja Itävalta, on Lundqvist päästänyt alkusarjassa Tsekkiä, Latviaa ja Sveitsiä vastaan yhteensä 12 maalia eli keksimäärin neljä osumaa per peli. Päästetyt maalit eivät ole kuitenkaan ole koskaan yksin maalivahdin syytä. Ruotsi vaikuttaa olevan kiinnostuneempi hyökkäämisestä kuin puolustamisesta, mikä on asia, jota on hankala korjata kesken turnauksen.   

Voittaakseen Ruotsin Suomen on löydettävä otteisiinsa sama halu, raikkaus sekä energia kuin Kanada-pelissä, joka päättyi Leijonien 3-1 voittoon. Puhtaassa maalintekokilpailussa Ruotsia on melkein mahdoton lyödä, joten Leijonien haettava kilpailuetua muista asioista. Puolivälierä onkin todellinen testi Jukka Jalosen valmennusryhmälle, johon kuuluvat Liigan finaaleissa kohdanneet HPK:n Antti Pennanen ja Kärppien Mikko Manner. Myös yksilöiden on noustava rivistä esiin. Alkusarjan ensimmäisissä otteluissa Kanadaa, Yhdysvaltoja sekä Slovakiaa vastaan loistanut Kaapo Kakko ei ole yltänyt sankaritekoihin pienempiä kiekkomaita vastaan, mutta Ruotsi-pelissä olisi taas paikka varastaa otsikot.  
 

Näin saat 25.00 kertoimen Leijonien voitolle

Kilpailukykyisistä kertoimistaan tunnettu Coolbet tarjoaa uusille suomalaisille asiakkailleen kampanjan, jonka avulla 10 euron sijoituksen Suomen voiton puolesta voi muuttaa 257,5 euroksi. Mainittu kerroin on voimassa jutun kirjoitushetkellä, ja se saattaa pudota pelikäyttämisen myötä. Katso alta ohjeet:

Toimi näin:

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot → täältä.
  2. Valitse sivulta TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus, minkä jälkeen saat 50 euroa pelattavaksi.
  3. Panosta kaikki Suomen voiton puolesta kertoimella 5.15.
  4. Jos Suomi voittaa, teet kympillä yhteensä 257,50 euroa (50 € x 5.15).