ManU:lla surkein startti 30 vuoteen – Liverpoolin voitolle 10.00 kerroin

Sunnuntai 20.10. klo 18:30 Manchester United – Liverpool 
TV: Viasat ja Viaplay

Sunnuntaina pelataan yksi Valioliiga-kauden odotetuimmista otteluista, kun Manchester United saa vieraakseen Liverpoolin. Viime kauden vastaavassa kohtaamisessa Liverpool tyytyi 0-0 tasapeliin Old Traffordilla, mutta tällä kertaa mestaruutta tosissaan jahtaavalle Jürgen Kloppin miehistölle kelpaa vain voitto. ManU:n historiallisen huono startti sekä tuoreet loukkaantumisuutiset ovat pudottaneet Liverpoolin vieraskertoimen uskomattoman alhaalle (alle 1.70!) Peliyhtiö Leo Vegas tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden pelata Poolin voittoa peräti 10.00 tehostetulla kertoimella. Lue arvio pelistä ja katso ohjeet jutun lopusta. 

Vain voitto kelpaa Liverpoolille

Kun Manchester United ja Liverpool kohtasivat viime helmikuun sarjapelissä Old Traffordilla, joutui ManU-luotsi Ole Gunnar Solskjaer käyttämään kaikki vaihtonsa jo puoliaikaan mennessä Ander Herreran, Juan Matan sekä Matan tilalle vaihdetun Jesse Lingardin loukkaantuessa yksin toisensa perään. Hurjasta intensiteetistään tunnettu Liverpool ei kuitenkaan haistanut mahdollisuutta ja lähtenyt juoksemaan rammalta vastustajalta jalkoja alta, vaan Kloppin miehistö passivoitui ihmeellisellä tavalla. 

Vieraspiste saattoi silloin tuntua Liverpoolin näkökulmasta kelvolliselta saaliilta, mutta jälkikäteen katsottuna nälän puute saattoi maksaa seuralle Valioliigan mestaruuden. Otteluun lähdettäessä Liverpoolilla oli kolmen pisteen etumatka sarjataulukon kärjessä eikä moni osannut arvata, että Manchester City kirisi sarjan kärkeen voittamalla uskomattomat 14 ottelua putkeen. On myös syytä muistaa, että Manchester United, oli kahdeksan kuukautta sitten aivan eri joukkue kuin nyt. Helmikuussa elettiin vielä Solskjaerin synnyttämää euforiaa – Manu oli voittanut norjalaisen pestin jälkeen 9 sarjapelistään 8 ja pelannut yhden tasan. Toisin sanoen ManU vielä uskoi itseensä, ja Liverpool kunnioitti Solskjaerin joukkuetta. 

Sunnuntaina tilanne on täysin toinen – puhtaalla pelillä avanneella Liverpoolilla ei ole mitään syytä pelätä Old Traffordilla. Sarjataulukossa 12. majaileva Manchester United ei aloittanut kauttaan yhtä surkeasti 30 vuoteen. Sen lisäksi maajoukkuetehtävissä loukkuaantunut maalivahti David de Gea ja Paul Pogba puuttuvat kokoonpanosta. Avainmiehistä myös Aaron Wan-Bissakan sekä Anthony Martialin pelaaminen on epävarmaa. Maaleja ManU on tehnyt verrattain helposta ohjelmasta huolimatta kahdeksan kierroksen jälkeen vain yhdeksän, joista neljä syntyi avausottelussa Chelseaa vastaan. Viimeisin osoitus Solskjaerin miehistön tehottomuudesta saatiin maajoukkuetaukoa edeltäneellä kierroksella, kun United hävisi 1-0 putoajasuosikkien joukkoon lasketulle Newcastlelle. Kaikki ottelunsa voittanut Liverpool on jo repinyt kahdeksan pisteen etumatkan Manchester Cityyn, mutta ensimmäistä mestaruutta 30 vuoteen jahtaavalla joukkueella ei ole mitään syytä nostaa jalkaa kaasulta.
 

Liverpoolin voitolle 10.00 – Toimi näin!

Pitkään Suomessa toiminut peliyhtiö Leo Vegas tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden pelata Liverpoolin voittoa 10.00 kertoimella 5 euron panoksella. Tehostetun kertoimen lisäksi uudet asiakkaat voivat hyödyntää talletusbonuksen. 

Toimi näin 

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot → täältä
  2. Tee vähintään 10€ talletus ja pelaa Liverpoolin voittoa 10.00 kertoimella 
  3. Jos Liverpool voittaa, saat 50 € (5€ x 10,00)