Jatkuuko Messin ylivoima? Näin teet 130 € tilin Barcelonan voitolla

Liverpool - Barcelona Mestarien liiga

Keskiviikko 6.5. klo 22:00 Liverpool – Barcelona

TV: C More 

Toukokuu on ankeaa aikaa Anfieldillä. Manchester City näyttää jyräävän kohti Valioliigan mestaruutta ja tänä iltana Liverpoolilla on edessään putoaminen Mestarien liigasta. Barcelonan puolesta pelattu kymppi voi tuoda tänä iltana peräti 130 euron palautuksen. Lue jutun lopusta miten hyödynnät Coolbetin kampanjan.
 

Liverpool on rampa ankka 

3-0 tappiosta huolimatta Liverpool ei ollut erityisen huono ensimmäisessä osaottelussa. Peli ei ratkennut siihen, että Jürgen Klopp olisi epäonnistunut taktiikassaan tai siihen, että Barcelonan Ernesto Valverde olisi tehnyt kaiken. Ratkaiseva ero oli yksi pelaaja: Lionel Messi

Siinä missä Liverpool Sadio Mane ja Mohammed Salah missasivat pari erinomaista maalipaikkaa, oli Messi jäätävän kliininen. Argentiinalaistähden kierteinen vapaapotku 25 metristä Alissonin vartioiman maalin vasempaan ylänurkkaan oli huikea osoitus poikkeuksellisesta yksilötaidoista. Kuluvalla kaudella Barcelonalle 45 ottelussa 48 maalia iskenyt Messi on edelleen maailman paras pelaaja. 

Ensimmäisen ottelun tarkoittaa sitä, että Liverpoolin on tehtävä Anfieldillä vähintään kolme maalia taistellakseen paikasta Mestarien liigan finaalissa. Jos haaste ei olisi jo sellaisenaan masentavan suuri, tekevät Mohammed Salahin sekä Firminhon loukkaantumiset siitä lähes ylivoimaisen. Ilman kahta supertähteään Liverpool on rampa ankka. Salahin ja Firminhon poissaolojen vuoksi Klopp joutuu melko varmasti muokkaamaan tehokkaan 4-3-3 ryhmityksensä 4-4-2 muotoon, jossa hyökkääjinä pelaavat Sadio Mane sekä Divock Origi.  

Ainoa asia, mikä puhuu sen puolesta, että Barcelona ei voittaisi ottelua, on se, että ensimmäisen osaottelun 3-0 tuloksella tasapeli tai pienimaalinen vierastappiokin riittää finaalipaikkaan. Toisaalta viime kevään kirvelevä puolivälieräpari AS Roma toitaa olla vielä liian tuoreessa muistissa. Barcelona voitti tuolloin ensimmäisen osaottelun kotonaan 4-1 mutta hävisi vieraissa 3-0 ja putosi vierasmaalisäännön ansiosta Mestarien liigasta. Lionel Messi pitää tällä kertaa huolen siitä vastaavanlainen nukahtaminen ei toistu.  
 

Kymppi Barcelonan voitolle voi tuoda 130€ – toimi näin

Suomenkielinen peliyhtiö Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden tehdä kympin sijoituksella peräti 132,5 € pelitilin. Mainittu kerroin on voimassa jutun julkaisuhetkellä ja voi pudota hieman ahkeran pelikäyttäytymisen myötä.

Toimi näin

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot → täältä.
  2. Valitse sivulta TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.
  3. Panosta koko kassa Barcelonan puolesta 2.65 kertoimella. 
  4. Jos Barcelona voittaa, teet 10 € sijoituksella yhteensä 132,5 euron tilin (50 x 2.65)