Arsenalin rohkeus kostautuu – näin saat Liverpoolin voitolle 8.00 kertoimen

Lauantai 24.6. klo 19:00 Liverpool – Arsenal 

TV: Viaplay ja Viasat Jalkapallo  

 

Runsasmaaliset Liverpoolin ja Arsenalin kohtaamiset ovat olleet viime vuosina Valioliigan vauhdikkaimpia kohtaamisia. Luvassa on jälleen klassikko, kun joukkueet ottavat toisistaan mittaa lauantai-illan tv-pelissä Anfieldin nurmella. Lue miksi Liverpool on jälleen suosikki ja miten voit saada Jürgen Kloppin miehistön voitolle peräti 8.00 kertoimen. 

Vasta Liverpool testaa Arsenalin tason 

Arsenal on voittanut kauden kaksi ensimmäistä otteluaan – Newcastlen vieraissa ja Burnleyn kotonaan – mutta vasta vierasottelu Liverpoolia vastaan kertoo siitä onko Tykkimiehillä mitään edellytyksiä taistella Valioliigan mestaruudesta. Toisen kautensa Arsenalin managerina aloittavalla Unai Emeryllä on käsissään joukkue, joka osaa Pierre-Emerick Aubameyangin ja Alexandre Lacazetten johdolla tehdä maaleja. Samaan aikaan Arsenalin puolustukselle saattuu toinen toistaan hölmömpiä takaiskuja.  

Viime kaudella Gunners päästi 51 osumaa, kun Liverpoolille tehtiin vain 22 maalia. Päästetyt maalit ovat suurin syy siihen miksi Emirates Stadiumilla ei pelata Mestarien liigaa tänäkään vuonna. Viime kauden tilastojen valossa on kummallista, että Emery ei juurikaan vahvistanut puolustustaan kesän siirtoikkunan aikana. Ikkunan viimeisenä päivänä kapteeni Laurent Koscielnyn paikkaajaksi napattu David Luiz on pitkillä syötöillään erinomainen pelinavaaja, mutta perus puolustustyöskentely ei ole kuulunut koskaan brasilialaisen vahvuuksiin. Celticistä hankittu laitapuolustaja Kieran Tierney kärsii edelleen loukkaantumisesta, eikä ole toistaiseksi päässyt näyttämään osaamistaan Valioliigassa. 

Emeryn on mietittävä lauantain pelisuunnitelmansa tarkkaan, koska Arsenalin kolme viimeistä ottelua Anfieldillä ovat päättyneet kotijoukkueen 5-1, 4-0 ja 3-1 voittoihin. Siinä missä Liverpoolilla on ajoittain ollut vaikeuksia murtaa Valioliigan häntäpään seurojen syvällä makaavaa puolustuslinjaa, on Kloppin joukkue ollut tappavan tehokas Arsenalin kaltaisia hyökkääviä joukkeita vastaan. 

Näin saat Liverpoolin voitolle 8.00 kertoimen

Jos uskot Liverpoolin voittoon Arsenalista, kannattaa hyödyntään uutena asiakkaana Coolbetin kampanja, jonka avulla voit muuttaa 10 euron sijoituksen 80 euroksi. 

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot → täältä.
  2. Tee 10 € talletus, minkä jälkeen saat 50 euroa pelattavaksi.
  3. Panosta kaikki Liverpoolin voiton puolesta kertoimella 1.55.
  4. Jos Liverpool voittaa, teet kympillä yhteensä 77,5  euroa (50 € x 1,55).

Huom! Kerroin voimassa jutun kirjoitushetkellä ja se voi muuttua pelikäyttämisen myötä.