HPK liian passiivinen – Kärppien voitolle 30.00 kerroin

HPK

23.4. klo 18:30 HPK – Kärpät, game 2

TV: Telia ja TV5

 

Kärpät avasi lauantaina SM-liigan finaalisarjan 4-1 voitolla Hämeenlinnan Pallokerhosta. Tiistaina oululaisilla on mahdollisuus karata otteluvoitossa 2-0 johtoon, kun joukkueet kohtaavat Rinkelinmäellä. Suomenkielinen peliyhtiö Mr Green tarjoaa illan otteluun Kärppien voitolle 30.00 kertoimen ilman kierrätysvaatimusta. Katso jutun lopusta miten hyödynnät kertoimen. 

 

Kärpillä vielä parannettavaa kakkospeliin 

Hallitseva Suomen mestari ei ollut parhaimmillaan finaalien ensimmäisessä ottelussa. Kärpät päästi avauserässä HPK:n kolmesti ylivoimalle, joista ensimmäisestä Kerho pääsi tekemään ottelun ainoan osumansa. Veini Vehviläinen torjui jälleen kerran Kärppien maalilla erinomaisesti, mutta numerot selittyvät osaksi myös HPK:n huonolla viimeistelyllä. 

Myös HPK:n Emil Larmi hoiti oman ruutunsa varmasti, mutta Kärppä-lauma oli ratkaisupaikoissa hämeenlinnalaisia terävämpi. 4-1 lukemat eivät kuitenkaan kerro koko totuutta pelistä, sillä kaksi viimeistä oululaisten maaleista lipui tyhjään reppuun. Kaikesta huolimatta HPK oli avauspelissä pettymys. Esimerkiksi HIFK pyrki haastamaan fyysisyydellään pelaajamateriaaliltaan paremman Kärppä-ryhmän, mutta HPK virheitä karttanut HPK oli yllättävän passiivinen. Jos Antti Pennanen ei keksi HPK:n peliin uusia ulottuvuuksia, juhlitaan Oulussa jälleen mestaruutta.  

 

Kärppien voitolle 30.00 kerroin 

Jos Kärppien voittoon toisessa finaalissa, kannattaa hyödyntään Mr Greenin oululaisten voitolle tarjoama 30.00 kerroin, johon ei sisälly kierrätysvaatimusta, mikä tarkoittaa sitä, että mahdollisen voiton voi nostaa heti käteisenä. Parasta tarjouksessa on se, että voit poikkeuksellisesti hyödyntää samalla yhden kolmesta tervetuliaistarjouksesta. Huom! Tarjous koskee vain Mr Greenin uusia suomalaisia asiakkaita.

 1. Toimi näin:

  1. Avaa tili ja lue ehdot → tällä kampanjasivulla
  2. Tee haluamasi kokoinen talletus. Suosittelemme tekemään 30-100 € talletuksen, sillä voit hyödyntää tehostetun kertoimen lisäksi myös Mr Greenin talletuskampanjan.
  3. Pelaa Kärppien voittoa 30.00 kertoimella.
  4. Jos Kärpät voittaa, saat voiton käteisenä ilman kierrätysvaatimusta.