Sarja poikki – Näin saat Carolinan voitolle 30.00 kertoimen

Lauantai 4.5. klo 02:00 Carolina Hurricanes – New York Islanders
TV: Viaplay

Carolina Hurricanes on tämän kevään sensaatio. Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen edustama on karannut 3-0 johtoon pudotuspelien toisen kierroksen ottelusarjassa New York Islandersia vastaan, joten ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen NHL:n playoffeihin selvinnyt Canes on vain yhden voiton päässä Itäisen konferenssin finaalipaikasta. Suomenkielinen peliyhtiö Mr Green antaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden pelata neljännessä Islanders-ottelussa Carolinan voittoa peräti 30.00 kertoimella. Lue jutun lopusta miten hyödynnät kampanjan.

Islandersin usko koetuksella

Carolina hävisi Capitals-sarjan kaksi ensimmäistä peliä, mutta sen jälkeen joukkue on voittanut seitsemän kahdeksasta viimeisestä pelistään. Islanders kuului playoffien avauskierroksen yllättäjiin voittamalla Pittsburgh Penguinsin suoraan neljässä ottelussa. Viikon lepo näyttää kuitenkin vieneen Barry Trotzin ryhmän tehot, sillä Islanders on saanut kiekon Carolina-sarjan kolmessa pelissä yhteensä kolme kertaa. 

Maalinteon vaikeus on suurin syy siihen miksi Islanders löytää itsensä 3-0 kuopasta. Vain neljä joukkuetta, joista viimeisimpänä 2014 Los Angeles Kings, on onnistunut kääntämään ottelusarjan itselleen hävittyään kolme ensimmäistä pelia. Vaikka sitä ei saa haastatteluissa tunnustaakaan, on melko varmaa, että harva Islandersin pelaaja jaksaa enää täysin uskoa joukkueensa mahdollisuuksiin ottelusarjassa. Jaksaako Islanders virittää loppukiriä, jos Carolina karkaa nelospelissä aikaiseen johtoon. Lannistusmisriskin puolesta puhuu sekin, että Islandersilla ei ole neljännessä ottelussa kotiyleisöä tukenaan. 

Olisi epäreilua sanoa, että ottelusarjan tilanne selittyy Islandersin vaisuudella, sillä Carolina on puolustanut sarjassa erinomaisesti. Islanders ei ole yksinkertaisesti pääsetty maalipaikkoihin ja toisaalta energinen karvauspeli on pakottanut Trotzin miehistön huonoihin ratkaisuihin. Myös Carolinan hyökkäyspeli on toiminut Sebastian Ahon sekä Jordan Staalin johtamien kenttien pystyessä ratkaisuihin. Tehoja on löytynyt erityisesti kotijäällä pelatessa, sillä neljä ottelua on tuottanut yhteensä 17 osumaa. 

 

Hurricanesin voitolle 30.00 kerroin

Mr Green tarjoaa uusille suomalaisille asiakkailleen mahdollisuuden pelata Carolinan voittoa 30.00 kertoimella. Mahdollinen voitto maksetaan käteisenä tilille. Tehostetun kertoimen lisäksi voit hyödyntää samalla myös yhden kolmesta tervetuliaistarjouksesta.

Toimi näin

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot → täältä.
  2. Rekisteröidy ja tee haluamasi kokoinen talletus. Suosittelemme 30-100€ suuruista talletusta, sillä voit hyödyntää ensimmäisellä talletuskerralla myös yhtiön tervetuliaiskampanjan.
  3. Pelaa Carolinan voittoa.
  4. Jos Carolina voittaa, saat voiton käteisenä.