Monacon GP – Bottaksen voitolle 50.00 kerroin

Sunnununtai 26.5. klo 16:10 Monacon GP

TV: Cmore 

Mercedeksen kuljettajat Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas on ottaneet kaksoivoiton tämän kauden kaikissa viidessä osakilpailussa. Tänä viikonloppuna kisataan Monacon legendaarisella katuradalla, jossa ohitusmahdollisuudet ovat tunnetusti tiukassa. Jos uskot Bottaksen ajavan Monacossa voittoon, kannattaa tarttua 50.00 kertoimeen, joka suomalaisen voitolle on tarjolla. Lue jutun lopusta miten hyödynnät kampanjan.  
 

Muut tallit valovuoden päässä Mercedeksestä 

MM-sarjan 18 muun kuljettajan ja yhdeksän tallin on vedettävä kani hatusta, jos ne aikovat vielä tavoittaa Mercedeksen tällä kaudella. Epävireinen kytkin koitui Valtteri Bottaksen kohtaloksi kaksi viikkoa sitten ajetussa Barcelonan osakilpailun startissa ja aika-ajon pohjat kellottanut suomalainen joutui päästämään tallikaveri Lewis Hamiltonin edelleen sekä lopulta koko GP:n voittoon.  

Espanjan osalkilpailun voiton jälkeen Hamilton johtaa kuljettajien MM-sarjaa 112 pisteellä. Bottas on kasannut vain seitsemän pistettä vähemmän, mutta sarjassa kolmantena oleva Red Bullin Max Verstappen on jäänyt Bottaksesta jo 39 pisteen päähän. Ferrareiden kausi on mennyt totaalisesti penkin alle, kun Sebastian Vettel ja Charles Leclerc ovat keränneet 64 ja 57 pistettä. 

Sunnuntain kisaan kakkosruudusta starttaavalla Valtteri Bottaksella on Monacossa jälleen täysin tasavertaiset mahdollisuudet Lewis Hamiltonia vastaan. Red Bullin Max Verstappen saattaa pystyä haastamaan, mutta Ferrarin Sebastian Vettel on myöntänyt suoraan, ettei punaisten vauhti tule Monacossa(kaan) riittämään kärkivauhtiin. Eturivin lähtöruutu on voittotaistelussa ratkaiseva, koska ilman rengasrikkoja tai muita yllätyskeskeytyksiä Monacon GP:n voitto saattaa hyvinkin ratketa ensimmäiseen mutkaan ja/tai varikkokäyntien pituuksiin.

Bottas voittaa – näin saat 50.00 kertoimen 

Suomenkielinen peliyhtiö Unibet antaa uusille asiakkailleen mahdollisuuden pelata Valtteri Bottaksen Monacon GP: voittoa peräti 50.00 kertoimella. 

Toimi näin

  1. Lue kampanjan säännöt ja lunasta tarjous → tällä sivulla.
  2. Tee haluamasi kokoinen talletus
  3. Lyö vähintään 1 € veto Valtteri Bottaksen Monacon GP:n voiton puolesta.
  4. Jos Bottas voittaa kisan, saat voiton käteisenä ilman kierrätysvaatimusta.