Bottas starttaa paalulta – näin saat voitolle 13.00 kertoimen

Pääseekö Valtteri Bottas juhlimaan jälleen voittoa?

Valtteri Bottaksen eilen kellottama uusi rataennätys takasi hänelle paalupaikan Silverstonen radalla, jota Hamiltonin sekä Mercedeksen pitävät kotiratanaan. MM-mittelössä Britillä on yhä 31 pisteen johto Bottakseen, mutta voiton ottaminen juuri Silverstonessa olisi oiva tapa järkyttää parhaimmillaan lähes virheetöntä englantilaista. Katso tämän jutun lopusta miten voit saada kisaan suosikkina lähtevän Bottaksen voitolle jopa 13.00 kertoimen. 

Bottas vakuuttava Silverstonessa

Formula 1 -kauden alku on ollut Mercedeksen hillitöntä ylivoimaa. Yhdeksän GP:n jäljiltä taskussa on kahdeksan voittoa ja peräti 135 pisteen johto valmistajien MM-sarjassa.

Harva uskoi ennen kauden alkua, että suomalainen pystyisi todella ajamaan maailmanmestaruudesta, saati että se tapahtuisi yhtä formulahistorian dominoivinta kuljettajaa, Lewis Hamiltonia, vastaan. Kausi on pitkä, tietenkin, sitä on jäljellä vielä 12 kilpailun verran. 

Silverstonen aika-ajoissa Hamilton epäonnistui ensimmäisellä vedollaan toisessa sektorissa, kun hallitsevan maailmanmestarin auton perä irtosi radasta. Bottas puolestaan sai ensimmäisen vetonsa osumaan täydellisesti, ja ero kaksikon välillä oli kaksi ja puoli kymmenystä. Toisella vedolla Bottas ei pystynyt parantamaan tekemäänsä rataennätystä, kun vastaavasti Hamilton paransi aikaansa roimasti. Brittikuskin parannus riitti kuitenkin lopulta vain toiseen sijaan.

Hyvässä vauhdissa koko viikonlopun ollut Ferrarin Charles Leclerc jäi kolmanneksi häviten kahdeksan sadasosaa Bottakselle.Sebastian Vettelin aika-ajopäivä oli erittäin hankala. Saksalaiskuski ei saanut autoon toimimaan missään vaiheessa ja jäi lopulta kuudenneksi häviten peräti seitsemänkymmenystä Bottakselle. Ferrareiden välissä olivat Red Bullin Max Verstappen neljäntenä ja Pierre Gasly viidentenä.

 

Kymppi Bottakselle tuo 130 euroa

Kilpailukykyisistä kertoimistaan tunnettu suomenkielinen Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen kampanjan, jonka avulla 10 euron sijoituksen Bottaksen voiton puolesta voi muuttaa 130 euroksi. 

Toimi näin:

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot → täältä.
  2. Valitse sivulta TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee kympin talletus, minkä jälkeen saat 50 euroa pelattavaksi.
  3. Panosta kaikki Bottaksen voiton puolesta, jonka kerroin on 2.60.
  4. Jos Bottas voittaa, teet kympillä yhteensä 130 euroa (50 € x 2.60).

    Huom! Mainittu kerroin on voimassa jutun kirjoitushetkellä ja se saattaa muuttua pelikäyttäytymisen myötä.