Kymppi Ajaxin puolesta voi tuoda reilun satasen tilin

spurs ajax

Keskiviikko 8.5. kello 22:00 Ajax – Tottenham. 
TV:
 C More

Mestarien liigan finaalipari saadaan selville keskiviikkoiltana, kun Ajax ja Tottenham kohtaavat viimeisessä välierässä. Real Madridin ja Juventuksen turnauksesta pudottanut amsterdamilaisjoukkue lähtee ratkaisevaan toiseen osaotteluun suosikkina. Katso jutun lopusta miten voit 14-kertaistaa kympin sijoituksen peräti 140 euroon.
 

Tottenhamin kaipaa ryhtiliikettä 

Spursin ja Ajaxin ensimmäinen kohtaaminen päättyi vierasjoukkueen 1-0 voittoon. Ajax teki voittomaaliksi jääneen osumansa jo 15. peliminuutin kohdalla ja oli joukkueista selvästi pirteämpi ensimmäisen neljävitosen puoliväliin asti, minkä jälkeen Tottenham sai vähitellen otteen pelistä. Ilman Harry Kanea sekä Son Heung-miniä pelannut lontoolaisjoukkue ei kuitenkaan saanut kovasta yrittämästä huolimatta kuin yhden laukauksen Andre Onanan vartioimaan maalia kohden. 

Maalinteko on muodostunut Spursille todelliseksi ongelmaksi, sillä Mauricio Pochettinon miehistö on saanut toimettua pallon vastustajan verkkoon vain yhden kerran viidessä viimeisimmässä ottelussa. Turhautuminen näkyi kahtena punaisena korttina Tottenhamin otteissa, kun joukkue hävisi lauantaina 1-0 Bournemouthille.

Ajax sitä vastoin on ollut erinomaisessa vireessä. Erik Ten Hagin luotsaama joukkue on voittanut kymmenestä viimeistään kaikki lukuunottamatta Mestarien liigan puolivälierissä Juventusta vastaan pelattua tasapeliä. Viikonloppuna Ajax varmisti Hollanin cupin voiton lyömällä Willem II finaalissa maalein 4-0. 

 

Kymppi Ajaxin voiton puolesta tuo 105 euron tilin 

Suomenkielinen peliyhtiö Coolbet tarjoaa uusille asiakkailleen kampanjan, jonka avulla 10 euron sijoituksen Ajaxin puolesta voi muuttaa 146 euron pelikassaksi. Katso alta ohjeet:

Toimi näin

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot → täältä.
  2. Valitse sivulta TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus, minkä jälkeen saat 50 euroa pelattavaksi.
  3. Panosta kaikki Ajaxin voiton puolesta.
  4. Jos Ajax voittaa, teet kympillä yhteensä 146 euroa (50 x 2.92 = 146 €).