Video: Patrik Laine Helsingin NHL-ottelun hahmo – iski hattutempun

Patrik Laine oli illan kiistaton tähti.

Katso myös:
→ Peli-idea: Näin muutat kympin satkuksi, jos Laine tekee maalin perjantaina

 

Patrik Laine saapui joukkueensa kanssa Helsinkiin pitkä maaliton putki takanaan. Koko lokakuun aikana maalitykki oli tehnyt ainoastaan tehot 3+2, joita voi pitää hänen tasoiselleen pelaajalle suurena pettymyksenä.

Hyvät muistot Helsingissä pelatuista U20-maailmanmestaruuskisoista arveltiin olevan etu Laineelle ennen matsia. Niinhän siinä kävi, että Winnipeg-hyökkääjä oli kaukalossa juuri niin tehokas kuin maailmanmestaruuteen päättyneissä junnukisoissakin.

Laine pääsi kahdesti sivaltamaan tutulta paikaltaan aloitusympyrän kaarelta ylivoimalla. Ensimmäisessä maalissaan suomalaishyökkääjä ehti ottaa muutaman potkun lähemmäs, ennen kuin piiskasi ranteella kiekon ohi Florida-vahti James Reimerin. Toinen maali syntyi tutumpaan tyyliin suoraan syötöstä.

Ottelun loppupuolella Laineella oli monta paikkaa sinetöidä hattutemppu, mutta viimeinen niitti syntyi vasta tyhjään maaliin. Kolmella maalillaan hän tuplasi koko kauden maalisaldonsa.

https://www.youtube.com/watch?v=hmH_toxmp_A

 

Peli-idea: Näin muutat kympin satkuksi, jos Laine tekee maalin perjantaina

Hyödyntämällä Coolbetin kampanjan, voit vain 10 € sijoituksella tehdä peräti 125 € pelitin perjantaina, jos Laine tekee maalin. Tarjous koskee vain yhtiön uusia suomalaisia asiakkaita. Toimi seuraavasti:

  1. Siirry kampanjasivulle → täältä
  2. Valitse TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus. Saat 50 € pelattavaksi.
  3. Pelaa koko pelikassa kohteeseen "Laine tekee maalin". 
  4. Jos Laine tekee maalin, teet vain 10 € sijoituksella yhteensä 127,5 € (50 € x 2,55) pelikassan