VaLePan Mestarien liigan urakka käyntiin keskiviikkona

VaLePa - Istanbul

Keskiviikko 10.10. klo 18:20 VaLePa – Istanbul Istanbul BBSK 
TV: Ruutu+, katso 1. kk 0€ → täältä

kuva: Hannu Moilanen

 

Ford Store Levoranta Sastamalan nimellä lentopallon Mestarien liigassa kilpaileva Vammalan Lentopallo yrittää toistaa samaa temppua, jossa se onnistui vuosi sitten – selviytyä maailman kovimman seurajoukkuekilpailun lohkovaiheeseen.

Tehtävä ei ole helppo, mutta VaLePa on satsannut tähän kauteen enemmän kuin koskaan aikaisemmin suomalaisessa lentopallossa. Kasassa on sananmukaisesti miljoonamiehistö. Joukkueessa on mm. useiden maiden maajoukkuemiehiä, yksi maailmanmestari sekä yhdysvaltojen yliopistosarjan pistepörssin voittaja.

Mikäli VaLePa etenee 20 joukkueen lohkovaiheeseen, on sen ohjelmassa kahden kuukauden aikana peräti 21 ottelua. Tähän on seurassa varauduttu hankkimalla rosteriin myös laajuutta. Usealle pelipaikalle löytyy kansainvälisen tason vaihtoehtoja – viimeisimpänä kaappauksena keskipelaaja Tommi Siirilä. MM-kisoissa hakkurina pelanneelle Urpo Sivulalle on kaavailtu nyt hihamiehen roolia.

Paikka Mestarien liigan lohkovaiheeseen odottaa kolmen kaksiosaisen karsintakierroksen päässä. Suurimpana lohkareena tiellä lienee ensimmäisen kierroksen vastustaja turkkilainen Istanbul BBSK. Samalta puolelta karsintakaaviota löytyy myös mahdollinen toisen kierroksen vastustaja, Kreikan viime kauden hopeamitalisti PAOK Thessaloniki, jonka VaLePa voitti niukasti vuosi sitten kotiottelussa.

VaLePa aloittaa Mestarien liigan karsintaurakan keskiviikkona 10. lokakuuta kello 18.30 Sastamalassa BBSK:ta vastaan. Toinen osaottelu pelataan Istanbulissa 17.10. Naisten hallitseva Suomen mestari Hämeenlinnan Lentopallokerho sai suoran paikan marraskuussa alkavaan lohkovaiheeseen.

Ruutu+ / ISTV näyttää kaikki suomalaisjoukkueiden Mestarien liigan ottelut suorina nettilähetyksinä.
•    ke 10.10. klo 18.30 VaLePa – Istanbul BBSK
•    ke 17.10. klo 17.00 Istanbul BBSK – VaLePa 

Ruutu+ esittää kaudella 2018-19 noin 150 Mestaruusliigan ottelua. Ruutu+ maksaa 9,95 €/kk

Tutustu Ruutu+ ensimmäinen kk 0€ → täältä(ei määräaikaisopimusta) 

Katso myös:  Lentopallon TV-opas