USA ja Kanada kohtaavat huippuottelussa | Jääkiekon MM-kisat 2018

Perjantai 4. toukokuuta klo 17:15 USA – Kanada, MM-jääkiekko.

TV-lähetykset: C More → Lue lisää ja tilaa täältä
Live stream: NordicBet → Lue lisää ja katso täältä

 

Vaikka jääkiekon MM-kisat alkaa suomalaisyleisön kannalta todella teolla vasta lauantaina kello 17:15, kun Leijonat kohtaavat turnauksen avausottelussaan Etelä-Korean, voi kisatunnelmaan virittäytyä jo perjantaina tutustumalla Suomen B-lohkon vastustajiin.  

Ennakkoon MM-turnauksen suurimmaksi mestarisuosiksi nostettu Connor McDavidin johtama Kanada saa perjantaina vastaansa B-lohkon avausottelussa USA:n, joka tavoittelee maailmanmestaruutta kapteeninaan kolminkertainen Stanley Cupin mestari Patrick Kane.
 

TV-lähetykset

MTV3 esittää vain Leijonien ottelut sekä ratkaisuottelut, mutta USA:n ja Kanadan kohtaamisen voi katsoa C Moren välityksellä, joka esittää kaikki MM-kisojen 64 ottelua suorana ja ilman mainoskatkoja. C Moren tilaus maksaa 24,95 euroa kuukaudessa ja sen voi perua tästä ilman irtisanomisaikaa. Jos C Moren tilauksen tekee MM-kisojen alkaessa, voi samaan rahaan katsoa muun muassa Espanjan (13.5.) ja Monacon (27.5.) F1-osakilpailut. 

Toinen vaihtoehto on vedonlyöntiyhtiö NordicBet, joka on ostanut kaikkien MM-turnauksen 64 ottelun live-streaming -oikeudet. MM-kiekon katsominen on NordicBetillä ilmaista, mutta edellyttää yhtiön pelitilin, jolla on oltava vähintään yksi euro rahaa. 

  • Voit siirtyä tilaamaan ja katsomaan C Morea täältä.
  • Voit siirtyä katsomaan NordicBetin live streamia tätä kautta.

Kanada ja USA haastavat Suomen B-lohkossa 

Toisin kuin Suomella ei pohjoisamerikkalaisilla joukkueilla ole ollut juurikaan aikaa valmistautua MM-turnauksen. USA:n ja Kanadan MM-joukkueet ovat ehtineet pelata vain yhden treenimatsin ennen tämän päiväistä avausottelua, joten peli ei liene vielä valmista tässä vaiheessa turnausta. Kaikesta huolimatta Kanada voitti kisakenraalissaan Latvian maalein 6-1. Jenkit puolestaan puristivat 3-2 voiton kisaisäntä Tanskasta, jonka ykkösvahti Fredrik Andersen ei pukenut otteluun.  

USA:n ja Kanadan maajoukkueet ottavat perjantaina toisistaan mittaa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2016 syyskuussa pelatun World Cupin, joka päättyi Kanadan juhliin. Joukkueiden keskinäinen ottelu kääntyi Kanadan 4-2 voitoksi. 

Suomi kohtaa Kanadan viidennessä alkusarjan pelissään, mikä vähentänee jonkin verran Leijonien yllätysmahdollisuuksia. USA kohdataan vasta alkusarjan päätösottelussa tiistaina 15. toukokuuta. 

MM-turnauksessa kahdesta kahdeksan joukkueen lohkosta neljä parasta jatkaa 17.5. pelattaviin puolivälieriin. B-lohkossa Kanadan, Suomen ja USA:n lisäksi viimeistä jatkopaikasta kisaavat tiukimmin kotiyleisönsä edessä pelaava Tanska sekä sensaatiomaisesti olympiahopealle venynyt Saksa, jonka riveistä löytyy Edmonton Oilersin voimahyökkääjä Leon Draitsaitl.  

Jääkiekon MM-kisojen avauspäivän ohjelma: 

Perjantai 4.5.2018 
17:15: Venäjä – Ranska
17:15: USA – Kanada
21:15: Ruotsi – Valko-Venäjä
21:15: Saksa – Tanska

 

Lue lisää

 

TVmatsit.com on Suomen suosituin TV-urheilun opas.