US Open 2018 aikataulu ja TV-lähetykset

2018 US Openissa nähdään neljä suurta: Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic sekä Andy Murray.

 

2018 tenniskauden viimeinen Grand Slam US Open pelataan 27. elokuuta – 9. syyskuuta New Yorkin Queensissä. US Openin neljä kertaa vuosina 1967-1974 voittaneen Billie Jean Kingin mukaan nimetyn kansallisen tenniskompleksin pelialustana toimii DecoTurf, joka on asfaltin tai sementin päälle valettu akryylin, kumin ja silikonin sekoitus

US Open 2018 Eurosport Player

Kaikkien Grand Slamien Suomen TV-oikeudet itselleen haalinut Eurosport esittää kaikki US Openin ottelut. Turnauksen ensimmäisellä viikolla suoria lähetyksiä voi seurata ainoastaan striimauspalvelu Eurosport Playerin kautta lineaaristen TV-kanavien Eurosport 1 ja Eurosport 2 näyttäessä otteluita kahden tunnin viiveellä. Eurosportilla televisioituja kenttiä on yhteensä 16. Tilaa Eurosport Player vuodeksi vain 3,99€/kk täältä.
 

US Open 2018 ilmainen stream 

Unibet TV esittää kaikki 2018 US Openin ottelut ilmaisina live-striimeinä. Otteluiden katsominen Unibetin sivuilta ei maksa mitään, mutta vaatii yhtiön pelitilin, jolla on vähintään yksi 1 sentti rahaa. Unibetin live streaming sivulle voi siirtyä tästä.

Katso US Open ilmaiseksi, toimi näin: 

  1. Siirry Unibetille tästä
  2. Varmista, että pelitisi saldo vähintään 1 sentti.
  3. Katso US Open livenä!

US Open 2018 Ohjelma

21.-24.8.2017 Karsinta
27.8. 1. kierros alkaa
29.8. 2. kierros alkaa
31.9. 3. kierros alkaa
2.9.  4. kierros alkaa
4.9. Puolivälierät alkaa
7.9. Välierät
8.9. Naisten finaali
9.9. Miesten finaali

US Open vedonlyönti 

Unibetilla tennistietämyksen voi muuttaa rahaksi. Lyö vetoa US Openista ja pääset mukaan  30 000 euron vedonlyöntikisaatn, jossa saat pisteitä voitetuista vedoista! Huomaa, että saat tuplapisteet mobiililla tehdyillä vedoilla. Kilpailun voittaajaa odottaa 10 000 euron käteispalkinto. Lue lisää Unibetin sivuilta tästä
 

Miesten kaksinpeli 2018 suosikit 

Turnauksen ranking pelaajan nimen edessä. 

1. Rafael Nadal (ESP): Hallitseva US Openin mestari näytti hyvältä Toronton esiturnauksessa, eikä ole kilpaillut sen jälkeen. Periksi antamaton kilpailija. Maamies David Ferrer keskeytti avauskierroksen ottelun ja antoi Nadalille ilmaisen passin jatkoon. 

2. Roger Federer (SUI): Hiukan yllättäen jo kymmenen vuotta on kulunut Federerin edellisestä US Open voitosta. Federer voitti tammikuussa pelatun Australian Openin, mutta sen jälkeen kausi on tarjonnut enemmän pettymyksiä kuin onnistumisia. Jos sveitsiläinen päihittää Djokovicin puolivälierissä, voidaan New Yorkissa nähdä ensi kertaa Federerin ja Nadalin kohtaaminen.  

3. Juan Martin del Potro (ARG): Del Potro voitti US Openin yhdeksän vuotta sitten ja löi Federin viime vuoden turnauksen puolivälierissä. Pallon korkea pomppu ja kova alusta sopivat hyvin pitkälle argentiinalaiselle. Kookas pelaaja ei ole parhaimmillaan maraton-otteluissa.  

4. Alexander Zverev (GER): Läpimurto Grand Slameissa odottaa edelleen superlahjakasta saksalaista. Toronton ja Cincinnatin esiturnauksen menivät alakanttiin, mikä ei lupaa hyvää US Openia ajatellen. 

5. Kevin Anderson (RSA): Parimetrinen eteläafrikkalainen hävisi viime vuoden finaalin Rafael Nadille. Andersonilla on muutakin kuin painava ykkössyyöttä, mutta siitä huolimatta finaalipaikan uusiminen olisi massiiviinen yllätys. Del Potron tavoin saa edun kovasta alusta ja korkeasta pompusta. 

6. Novak Djokovic (SRB): Djokovic on löytänyt loppukaudesta kuntonsa ja nousee hyvien otteiden myötä Nadalin ykköshaastajaksi. Cincinnatin voitto lupaa hyvää US Openia ajatellen. Kaavio ei ole niin edullinen kuin Nadalilla. 

Ennuste US Openin kulusta: 

Semifinaalit: Nadal voittaa Wawrinkan ja Djokovicin lyö Zverevin

Finaali: Nadal vs. Djokovic

Voittaja: Nadal

 

Naisten kaksinpeli 2018 suosikit

Turnauksen ranking pelaajan nimen edessä. 

1. Simona Halep (ROU): Putosi jo turnauksen avauskierroksella Viron Kaia Kanepille.

2. Caroline Wozniacki (DEN): on jo voittanut yhden major-turnauksen kovalla alustalla, mutta joutui vetäytymään Cincinnatista polvivamman vuoksi. Kunto arvoitus. 

3. Sloane Stephens (USA): Stephens on US Open hallitseva naisten kaksinpelin mestari. Selvisin kesällä Ranskan Avointen finaaliin, mutta putosi Australian Openista ja Wimbledonista jo avauskierroksella.  

4. Angelique Kerber (GER): Löi Serena Williamsin Wimbledonin finaalissa, ja meriittilistalta löytyy myös US Openin voitto kahden vuoden takaa. On voittanut 40 ottelua tällä kaudella. 

5. Petra Kvitova (CZE): On hyytynyt vähän keväästä, mutta Cincinnatin huippupeli Serena Williamsia vastaan nostaa itseluottamusta. Olosuhteet voivat verottaa suoritusta. 

6. Caroline Garcia (FRA): Top 5 WTA ranking. Nyt aika näyttää Grand Slameissa. Joutuu koville Jo Kontaa vastaan.

7. Elina Svitolina (UKR): Naisten Zverev. Talenttia löytyy, mutta Grand Slameissa melkein aina pettymys.

14. Madison Keys (USA): Toipunut hyvin Wimbledon tappiosta. Viime kauden US Open finalisti.

17. Serena Williams (USA): Yksi suosikeista, ellei ainoa suosikki. Kotiyleisön tuki, historia sekä lepopäivä otteluiden välissä. 

 

Ennuste US Openin kulusta: 

Semifinaalit:  Stephens voittaa Serena Williamsin, Keys voittaa Kvitovan

Finaali: Stephens vs Keys

Winner: Madison Keys