Uruguay – Saudi-Arabia – Kokoonpanot & vetovihje

Urugay - Saudi-Arabia-vetovihje

20.6.2018 klo 18:00 Uruguay – Saudi-Arabia (A-lohko) @ Yle TV2 & Areena
 

Jalkapallon MM-kisojen avauskierroksen perusteella Saudi-Arabian vaikuttaa turnauksen heikoimmalta joukkueelta. Vihreiden haukkojen esitys Venäjän 5-0 voittoon päättyneessä ottelussa oli kaikinpuolin köykäinen, ja joukkueen hankala nähdä parantavan peliään turnauksen edetessä.   

Etukäteen A-lohkon kärkijoukkueeksi arvioitu Uruguay sai painia Egyptin kanssa 89 minuutille asti ennen kuin toppari Jose Gimenez pääsi puskemaan vapauttavan 1-0 osuman.

Egyptin hävittyä molemmat matsinsa taistelee vain Uruguay Venäjän kanssa A-lohkon voitosta. La Celeste kohtaa MM-turnauksen isäntäjoukkuen alkusarjan viimeisessä ottelussa 25. kesäkuuta. Tasapelillä Venäjä menisi lohkovoittajana jatkoon ellei Uruguay saa maalihanojaan auki arabien kustannuksella. Eilisen Venäjän 3-1 voiton myötä Oscar Tabaresin miehistö tarvitsee Saudi-Arabiasta 7-0 voiton ohittaakseen Venäjän sarjataulukossa.

A-lohkon parhaat kohtaavat ensimmäisellä jatkokierroksella joukkueet B-lohkosta, josta jatkoon ovat menossa nyt Espanja ja Portugali. Maailmanmestarisuosikkeihin kuuluvan Espanjan välttäminen pitäisi antaa Urugually riittävän syyn taistella lohkovoitosta. Espanjan ja Portugalin välinen järjestys A-lohkosta ei ole tietenkään vielä varma, mutta vuoden 2010 maailmanmestarin suuremman hyökkäysvoiman pitäisi antaa maalierovertailussa edun La Rojalle.

Uruguayn hyökkääjät Luis Suarez ja Edinson Cavani ovat maailman ehdotonta eliittiä ja kaksi voi odottaa saavan maalitilinsä auki MM-turnauksen toisessa ottelussa. Suarezilla tarjoutui erinomainen paikka laittaa pallo Egyptin verkkoon jo ensimmäisessä pelissä, mutta hyökkääjä jätti epätyypillisesti tilaisuuden käyttämättä.

Venäjää vastaan Saudi-Arabian puolustus oli ylitsepääsemättömissä vaikeuksissa saadessaan pallon, mikä on haavoittuvaisuus, jota Uruguay todennäköisesti pyrkii hyödyntämään. Jos kuparin puhkeaa riittävän ajoissa, on Haukkojen puolustuksella edessään pitkä ehtoo.  

 

Mahdolliset kokoonpanot

Uruguay (4-4-2) XI: Musleara; Varela, Gimenez, Godin, Caceres; Rodriguez, Vecino, Betancour, Sanchez; Suarez ja Cavani. 

Saudi-Arabia (4-1-4-1) XI: Al Owais; Al Burayk, Hawsavi, Albulayhi, Al Shari; Otayf; Bahbir, Al Jassim, Al Farui, Al Dawsari; Al Harbi. 

kokoonpanot päivitetty 17:13

 

Vedonlyönti Uruguay – Saudi-Arabia

1X2-markkina:
Veikkaus: 1.14 – 7.00 – 17.50
Coolbet: 1.24 – 6.65 – 16.00

Kertoimien perusteella todennäköisin tulos: 
Veikkaus: 2-0 @ 5.00
Coolbet: 2-0 @ 7.00