UCL jatkuu tänään – Näin voit voittaa matkan UCL:n puolivälieriin

Mestarien liiga

Mestarien Liiga jatkuu tällä viikolla neljän ottelun voimin.

TV-lähetykset: C More Sport 1 ja C More

 

Mestarien liigaa pelataan jällleen tällä viikolla, kun neljässä puolineljännesvälieräparissa pelataan ratkaisevat toiset osaottelua. Tiistaina nähdään mielenkiintoinen Juventuksen ja Atletico Madridin kohtaaminen, jos torinolaisjoukkue tarvitsee varsinaisella peliajalla vähintään 3-0 kotivoiton varmistaakseen paikkansa puolivälierissä. Illan toisessa ottelussa Manchester Cityn eteneminen kahdeksan joukkoon näyttää lähes varmalta Pep Guardiolan suojattien iskettyä kolme vierasmaalia Schalken verkkoon. 

Ensimmäisessä osaottelussa maaleitta jäänyt Barcelona on keskiviikkona kotikentällään suosikki Lyonia vastaan. Myös Liverpool ja Bayern Münchenin ensimmäinen kohtaaminen päättyi 0-0 tulokseen, joten kaikki on avoinna, kun joukkueet kohtaavat Bayernin Allianz Arenalla. Peliyhtiö Coolbet etsii tällä viikolla matkaseuraa Mestarien liigan puolivälieriin jännittävän kerroinhaasteen kautta. Lue alta miten voi voittaa matkan. 
 

Näin voit voittaa matkan UCL:n puolivälieriin

Peliyhtiö Coolbet etsii tällä viikolla matkaseuraa Mestarien liigan puolivälieriin jännittävän kerroinhaasteen kautta. Kisassa, joka on avoin yhtiön uusille ja vanhoille asiakkaille, veikkaajan tehtävänä on saada osumaan rivi, jonka yhteiskerroin on mahdollisimman lähellä lukua 16.20. 

Kerroinhaasteeseen, joka päättyy sunnuntaina 17. maaliskuuta voi osallistua 5 euron arvoisella ainoastaan futiskohteita sisältävllä yhdistelmävedolla, joka sisältää ainoastaan futiskohteita. Valittavia kohteita on paljon, sillä tällä viikolla pelataan Mestarien liigan lisäksi myös Eurooppa-liigaa, Valioliigaa sekä Italian, Espanjan, Ranskan ja Saksan pääsarjoja. Siinä tapauksessa, että kaksi tai useampi pelaajaa päätyy täsmälleen samaan kilpailuun voittoon oikeuttavaan kertoimeen, arvotaan palkinto lähimmäksi tavoitekerrointa yltäneiden veikkaajien kesken.  

Huom! Jos olet yhtiön uusi asiakas, voit hyödyntää samalla "talleta 10 euroa – pelaa 50 euroa" kampanjan. 
 

Esimerkkirivi – näin pääset lähelle

FC Barcelona – Lyon 1 1.25
Bayern München – Liverpool X 3.55
Juventus – Atletico Madrid X 3.70
Yhteiskerroin 16.42 

Uusi asiakas – näin parannat mahdollisuuksiasi voittaa 

Yhtiö ei rajoita kerroinhaasteeseen osallistuvien rivien määrää, joten omia mahdollisuuksia voi parantaa osallistumalla kisaan useammalla rivillä. Yhtiö tarjoaa uusille asiakkailleen talleta 10 euroa – pelaa 50 euroa talletuskampanjan, jonka ansiosta vain kympin sijoituksella kerroinhaasteeseen voi halutessaan ollistua peräti kymmennellä yhdistelmävedolla.   

Toimi näin

  1. Rekisteröidy asiakkaaksi → täältä.
  2. Valitse sivulta TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus, minkä jälkeen saat 50 euroa pelattavaksi.
  3. Mene UCL-kisakampanja sivulle → täältä ja klikkaa OSALLISTU KAMPANJAAN ja syötä kampanjakoodi: UCLMATKA
  4. Lyö voittava jalkapallon yhdistelmä, jonka on mahdollisimman lähellä kerrointa 16.20
  5. Jos osut, voit voittaa matkan Mestarien liigan puolivälieriin. 

HUOM! Muista rastittaa vetokupongille ilmestyvä ruutu “UCLMATKA” ennen jokaisen kisaan osallistuvan vedon vahvistamista!
 

Palkinto 

Kilpailussa jaetaan kaksi yhden hengen urheilumatkaa myöhemmin päätettävään Mestarien Liigan puolivälieräotteluun. Puolivälierien otteluparit arvotaan tämän viikon perjantaina. Matka sisältää:

  • Yhden hengen meno-paluu lennot Helsingistä 
  • Hotellimajoituksen aamiaisella 
  • Otteluliput