TV-tärppi: Perussuoritus ei riitä Juvelle – Napoli on suosikki

Perjantai 1.12. kello 21:45 Napoli – Juventus

Ottelun esittävät:
• TV & Suoratoisto: Viasat & Viaplay –> Lue lisää
• Maksuton Live stream: Betsson –> Lue lisää

 

Napoli saa perjantai-iltana vieraakseen Juventuksen Serie A:n odotetuimmassa ottelussa. Matsi kannattaa katsoa, koska kuusi peräkkäistä Scudettoa voittanut Juventus on pitkästä aikaa altavastaaja.

Viime kaudella Vanha rouva piti Serie A:n piikkipaikkaa syyskuun puolivälistä toukokuuhun Rooman ja Napolin ajaessa takaa. Kuluvalla sesongilla Juvesta on tullut takaa-ajaja. Kun sarjaa on pelattu 14 kierrosta, on Napolilla 38 pistettä ja Juventuksella 34. Jos Partenopei voittaa tänään, repeää ero seitsemään pisteeseen.

Vaikka Juve on sarjassa vasta kolmantena, ei sen taso ole romahtanut viime syksystä. Itse asiassa torinolaisseura on nyt yhtä paljon otteluita pelanneena yhden pisteen edellä viime kauden pistemäärää. Napoli on yksinkertaisesti pelannut häikäisevän hyvin. Maurizio Sarrin miehistö on onnistunut parantamaan suoritustaan 13 pisteellä verrattuna viime kauteen. Tosin sarjassa toisena oleva Internazionale on vieläkin suurempi yllättäjä petrattuaan viime kaudesta peräti 16 pistettä.

 

https://www.youtube.com/watch?v=iJj_qwMPYZU

Juventus hävisi kaksi viikko sitten Sampdorialla kahdesta lisäajalla tehdystä maalista huolimatta

 

Dybala pelaa piiloysinä

Vedonlyönnissä Juventus on poikkeuksellisen suuri altavastaaja. Peliyhtiö Veikkaus tarjoaa torinolaisten vierasvoitolle 3,70 kerrointa, kun Betssonin tarjous on peräti 3,80. Molemmat yhtiöt arvioivat kotijoukkueen suosikiksi suunnilleen 45 % todennäköisyydellä.

Ottelun alla näyttää siltä, että Juventuksen Massimo Allegrilla ei ole käytettävissään ainuttakaan varsinaista kärkimiestä kauden toistaiseksi tärkeimpään peliin. Mario Mandzukic on varmuudella sivussa ja Gonzalo Higuain toipuu vielä käsileikkauksesta. Todennäköisesti Allegrin on kuitenkin valittava argentiinalaiskärki vaihtopenkille.

Target-hyökkääjien puuttuminen merkinnee sitä, että Mandzukicia ja Higuainia pienikokoisempi Paulo Dybala pelaa Juventuksen systeemissä piiloysinä siivillään Douglas Costa ja Juan Cuadrado.

Juventus on uudenlaisen tilanteen edessä. Lähes aina perusvarma oma suoritus on riittänyt Italian kentillä voittoon, mutta perjantaina joukkueen joukkueelta vaaditaan venymistä. 
 

TV & Stream

Napolin ja Juventuksen perjantai-iltana kello 21:45 alkavan kohtaamisen voi katsoa Viasatin jalkapallokanavilta sekä Viaplay suoratoistopalvelusta. Rapapeliyhtiö Betsson tarjoaa asiakkailleen kaikista kauden Serie A -otteluista maksuttoman striimin.

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.