TV-tärppi: Katso Markkasen peli NBA:n mestaria vastaan maksutta

Lauantaina 25.11. kello 05:30, Golden State Warriors – Chicago Bulls

Ottelun esittää:
Ruutu+ – ilmainen 1kk tutustumisetu saatavissa tästä

 

Sensaatiomaista tulokaskauttaan pelaavan Lauri Markkasen NBA-matsien live-seuraaminen sekoittaa helposti unirytmin ja pilaa työpäivän, joten moni korisfani on joutunut tyytymään vain parhaiden palojen katsomiseen Youtubesta seuraavana aamuna. 

Onneksi huominen aamu tarjoaa melko mukavan mahdollisuuden katsoa Markkasta livenä, kun Chicago Bullsin ottelu Golden State Warriorsia vastaan alkaa vasta kello 05:30 Suomen aikaa. Vaikka heräämisen tarvitaan kellon apua, on amerikkalaisittain näin myöhäinen alkamisaika suomalaiskatsojan kannalta piristävä poikkeus. Bullsin ja Warriorsin pelin voi katsoa Ruutu+ suoratoistopalvelun kautta Kristian Palotien selostamana. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=EevaJK2yxxQ&t=47s

Lauri Markkanen aloitti vieraskiertueen 26 pisteen pelillä Phoenix Sunsia vastaan

 

Vastassa Kevin Durant ja ärsytetty mestari

Clevelandin viime kesän finaalisarjassa voitoin 4-1 kaatanut Warriors ei ole tällä kaudella ollut aivan niin hyvä kuin mihin on totuttu. Dubs on hävinnyt 18 pelistään jo viisi, kun viime kaudella joukkue jyräsi marraskuun voittosaldolla 14-1.

Golden State lähtee Chicago-otteluun tappio niskassaan hävittyään keskiviikon ja torstain välisenä yönä Oklahoma Citylle 108-91. Chicagon kannalta Golden Staten tappio ei lupaa hyvää, koska sisuuntunut oaklandilaisjoukkue on voittanut tällä kaudella aina hävittyä peliä seuraavan matsin keskimäärin 18,5 pisteen marginaalilla.

Myös Bullsilla on takanaan selkäsauna härkälauman hävittyä keskiviikkona Salt Lake Cityssä Utahille 110-80. Lauri Markkaselle peli oli toistaiseksi kauden hankalin, sillä noin 15 pisteen keskiarvolla pelaavalle suomaiselle kertyi pisteitä vain kolme osumatarkkuudella 1/9.  Bulls oli edellisenä iltana kohdannut Los Angelesin vieraispelissä, mikä heijastui Markkasen otteisiin väsymyksenä. Myöhemmin selvisi, että suomalainen oli pelannut viidessä päivässä kolme ottelua sairaana. Toivottavasti kiitospäivän suoma tauko riittää palauttamaan terävyyden tulokkaan otteisiin.

Jyväskylän Honsun kasvatilta vaaditaan täydellistä onnistumista, jos Chicago aikoo rimpuilla edes ottelun puoleen väliin asti Golden Staten kyydissä. Markkasen merkitys joukkueelleen on suuri, sillä suomalainen on seuransa tilastokärki niin pisteissä kuin levypalloissa. Power forwardin paikalla pelaava Markkanen pääsee todennäköisesti  ottamaan mittaa finaalisarjan MVP:ksi valitusta  Kevin Durantista, joka ulottuvana pelaajana soveltunee paremmin puolustamaan 213-senttistä suomalaista kuin karvan yli kaksimetrinen voimanpesä Draymond Green. On mielenkiintoista nähdä asettaako Chicagon valmentaja Fred Hoiberg Markkasen puolustamaan Durantia, sillä sulavaliikkeisen jenkin varjostaminen voi syödä suomalaisen tehoja hyökkäyspäässä.  

 

TV ja Stream

Suoratoistopalvelu Ruutu+ näyttää suomeksi selostettuna Golden State Warriorsin ja Chicago Bullsin kohtaamisen lauantaiaamuna. Ruutu+ tilaus ilman jääkiekon Liigaa maksaa 9,95€/kk. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa maksetun jakson loppuun. Alla muita poimintojamme, joita näet kuukauden ilmaisjakson aikana, jos tilaat Ruutu+ paketin nyt

Mielenkiintoisia NBA-otteluita Ruudulla:

  • La 2.12. Chicago – Sacramento
  • La 9.12. Detroit – Golden State 
  • Su 10.12. Chicago – New York 
  • Ti 12.12. Chicago – Boston 

Ruudun muita urheilusisältöjä

  • VaLePan ottelut lentopallon Mestarien liigassa (5.12. ja 19-21.12)
  • Salibandyliiga
  • Jalkapallon Eurooppa-liigan päätöskierros (7.12.)

 

Voit hyödyntää Ruutu+:n tutustumistarjouksen tästä 

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.