TV-tärppi: Katso kuuma AC Milanin ja Interin derby maksutta Elisa Sportilta

Keskiviikko 27.12. kello 21:45 AC Milan – Inter (Italian Cup, puolivälierä)

Ottelun esittää:
• Elisa Viihde Sport – maksuton 1kk tutustumistarjous saatavilla täältä

 

Italian Cup näkyy Elisa Viihde Sportilla

Elisa Viihde Sport esittää kaikki Italian Cupin ottelut puolivälieristä eteenpäin kaudella 2017-18. Tämän lisäksi suoratoistopalvelun kautta voi esimerkiksi katsoa Teemu Pukin, Tim Sparvin ja Paulus Arajuuren pelejä Tanskan pääsarjassa. Elisa tarjoaa uusille asiakkailleen tutustumistarjouksena ensimmäisen kuukauden maksutta. Mikäli Elisa Sportista sattuu pitämään, on tilausta mahdollista jatkaa 6,90 euron kuukausihintaan tutustumisjakson jälkeen. Palveluun tutustuminen on tehty helpoksi, sillä sen voi perua netissä kokeilujakson aikana.

Kaikki Elisalta näkyvyät puolivälieräottelut:

26.12. klo 22.00 Lazio – Fiorentina (lopputulos 1-0)
27.12. klo 21.45 AC Milan – Inter
02.01. klo 21.45 Napoli – Atalanta
03.01 klo 21.45 Juventus – Torino

Gattuson pesti uhkaa jäädä lyhyeksi

Vuoden 2017 syyskausi on sujunut AC Milanilta alakanttiin. 18 Italian mestaruutta voittanut jättiläinen on ajautunut umpikujaan, johon edes valmentajan vaihdos ei ole tuonut ratkaisua. Keskiviikkoiltana AC Milanilla on mahdollisuus kasvojen pesuun, kun joukkue kohtaa Italian Cupin puolivälierässä Interin. Paikallisvastustajan voittaminen rauhoittaisi seuran faneja sekä pitäisi mahdollisuudet edes yhteen pokaaliin elossa.

Ottelun tulos myös ratkaissee päävalmentajan pestiin marraskuun lopussa tarttuneen Gennaro Gattuson jatkon seurassa. Milanin paidassa Mestarien liigan 2002-03 ja 2006-07 voittaneen terrierin managerikomennus on ollut toistaiseksi raskas pettymys.

Milanin kaksi viimeisintä peliä ovat päättyneet 3-0 ja 2-0 tappioihin Veronaa ja Atalantaa vastaan, joten Sveitsin Sionissa valmentajan uransa 2013 aloittaneelle 39-vuotiaalle ei juuri nyt voi povata kovin pitkää ja menestyksekästä tulevaisuutta Rossonerin managerina. Gattuson mielestä Inter-peli on merkitykseltään kuin MM-finaali. Italialainen tietää mistä puhuu pelattuaan täydet minuutit Zinedine Zidanen johtamaa Ranskaa vastaan vuoden 2006 MM-finaalissa.

 

https://www.youtube.com/watch?v=iAfUTuhF8q4

Pelatessaan Gattuso ei antanut eikä pyytänyt armoa

 

Inter on suosikki

Viime kaudella Serie A:ssa seitsemänneksi sijoittanut Inter on parantanut huimasti viime kaudesta. Neroazurri on taulukossa kolmantena viisi pistettä piikkipaikkaa pitävää Napolia perässä. Interin manageriksi täksi kaudeksi siirtynyt kokenut Luciano Spalletti on tuonut kaivattua varmuutta joukkueen otteisiin.

Inter ja Milan kohtasivat edellisen kerran lokakuussa, jolloin Spallettin miehistö oli maalein 3-2 parempi. Argentiinalaiskärki Mauro Icardi nousi Interin sankariksi iskettyään hattutempun AC Milanin fanien hampaisiin joutuneen huippulupaus Gianluigi Donnarumman selän taakse. Serie A:ssa 17 osumaa paukuttanut Icardi on myös tänään suurin suosikki lyömään viimeiset naulat Gattuson arkkuun.  

Ottaen huomion AC Milanin ahdingon ei Milanin derbystä pitäisi puuttua latausta. Niissä kuudessa pelissä, jotka Milan on pelannut tulisieluisen Gattuson komennossa, on punamustien pelaaja ajettu kaksi kertaa ulos. Ylilyöntien mahdollisuus näyttää olevan jälleen tänä iltana poikkeuksellisen suuri.
 

Elisa Viihde Sport maksuton 1kk tutustumistarjous on saatavissa täältä

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.