TV-tärppi: JYP tarvitsee kotivoiton matkalla CHL:n semifinaaliin

 

Tiistaina 5. joulukuuta kello 19:00: JYP – Kometa Brno

Ottelun esittävät: 
TV ja stream: C More Max ja C More, lue lisää
Ilmainen stream: NordicBetlue lisää

Jääkiekon mestarien liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Tapparan pudottanut JYP on ainoa turnaukseen puolivälieriin selvinnyt suomalaisjoukkue.

Kotimaan Liigan kahdessa edellisessä ottelussaan yhteensä kymmenen maalia päästäneeltä Marko Virtasen miehistöltä odotetaan tiistai-iltana ryhtiliikettä, kun vastaan luistelee jyväskyläläisten alkulohkon voittaneen Zugin laulukuoroon lähettänyt tšekkiläinen Kometa Brno.  

JYP on ollut CHL:ssä vahva kotonaan, sillä joukkue ei ole hävinnyt peliäkään Synergia-areenalla. Tappion välttäminen ei kuitenkaan riitä, kun pitäisi pohjustaa hyvät asetelmat tasan viikon päästä Tšekkissä pelattavaan toiseen osaotteluun. CHL:n pudotuspeleissä ei ennen kerrasta poikki periaatteella ratkeavaa finaalia pelata jatkoaikaa, joten otteluparin voittaja ratkeaa kahden matsin yhteistuloksella.  

 

https://www.youtube.com/watch?v=yT6VeeT6yDQ

JYPin 3-1 kotivoitto kesti Hakametsässä Tapparan vieraana

 

JYPillä saumat mennä päätyyn asti

JYPillä on  kohtuullisen hyvät mahdollisuudet päästä nostamaan CHL:n mestaruuskannua sekä 143,000 euron rahapalkintoa, koska matka finaaliin ei vaikuta kovin ohdakkeiselta. Vedonlyönti NordicBet tarjoaakin hurrikaanipaidoille pienimmän mestaruuskertoimen (5,50) heti suosikki Växjö Lakersin (3,50) jälkeen.

Lätkää seuraavalle Kometan rosterista löytyy joitakin Tšekin EHT-ryhmästä tuttuja nimiä, mutta ehdottomasti tunnetuin kasvo on lähes 900 NHL-matsia tahkonnut Martin Erat. Kokenut laitahyökkääjä on ollut tehokas kahdessa pelaamassaan CHL-pelissä pistein 2+2.  

 

TV ja Stream

C More Sport 1 kanava ja suoratoistopalvelu C More esittävät tiistai-iltana kello 19:00 alkavan ottelun suorana. Tämän lisäksi JYP ja Kometa Brnon kohtaamiseen on saatavilla vedonlyöntiyhtiö NordicBetin tarjoama ilmainen live-stiimi, josta voit lukea lisää tästä.

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suosituin TV-urheilun opas.